Jump to content
POLITISTI.ro

Sancţiune pentru depăşirea greutăţii maxim admise


teebee357

Recommended Posts

Buna ziua!

As avea nevoie de putina consiliere intr-o problema legata de atitudinea si procedura unui agent de politie rutiera. Transport produse de cariera si am fost oprit pe drumul national de politistul rutier, care mi-a evaluat greutatea vizual, a decis ca depaseste tonajul admis, dupa care m-a directionat in spatiul privat al unui afacerist din zona care detine cantar, a costatat depasirea (nu semnificativa, dar totusi depasire), dupa care a cerut sa basculez intreaga cantitate de nisip pe spatiul privat al unui alt afacerist din zona, in parcarea acestuia. 

Normal, m-as fi asteptat sa ma amendeze ISCTR-ul, dar sunt putin confuz! Inspectorii nu erau prezenti, eu m-am ales cu avertisment, dilema e cine incarca nisipul? Intreaga procedura mi se pare putin abuziva, dar sunt convins ca ar putea exista si o parte legala. Cum sa fac sa decelez unde se termina legea si unde incepe abuzul, daca exista?

Fireste, accept si putina morala legata de necunoasterea perfecta a legislatiei, daca mai ales e facuta si cu putin stil (am observat ca vreo cativa colegi de forum chiar exceleaza la asta), cred ca voi supravietui! :)

Multumesc anticipat!

Link to comment
  • Marius changed the title to Sancţiune pentru depăşirea greutăţii maxim admise

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.