Jump to content
POLITISTI.ro

Obtinere duplicat după certificatul de înmatriculare

Postare recomandată

Publicat

Buna seara,

Imi puteti da cateva informatii legate de urmatoarea situatie: 

Parintii au decedat recent, trebuie sa facem sucesiunea, marea problema este ca nu gasim actele, adica taloanele auto si nici cartile de inmatriculare a 2 autovehicule.

Avem doar dovada ca se plateau impozitele la ele si avem factura de achizitionare a unuia dintre autovehicule.

Care este procedura pt a obtine duplicatele la taloanele auto? 

Multumesc!

• Marius a modificat titlul în Obtinere duplicat după certificatul de înmatriculare
  • 4 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua,

Am si eu o problema destul de mare. Am adus masina din romania in Spania,deoarece m-am mutat aici. Masina in romania era pe numele tatalui meu,dar inainte sa ma mut a pus pe numele meu,dar talonul a ramas pe numele lui. 

Urma sa il inmatriculez aici in spania, sa il duc la ITP dar intre timp Am pierdut talonul. Aici in spania fara acte originale nu pot sa il inmatriculez. 

Am incercat in Romania sa cer un duplicat dupa talon dar fara succes. Au zis la politie ca ei nu mai au treaba, si nu Imi pot da un duplicat deoarece masina e pe numele meu dar talonul pe numele tatalui. 

Chiar nu am nici o sansa sa cer un duplicat? Ei au zis ca singura mea sansa e sa il duc inapoi masina cu trailer si sa il inmatriculez iarasi acolo.

Multumesc pentru ajutor.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.