Jump to content
POLITISTI.ro

Pot depune plangere pentu furt si tentativa de omor?


Geoo

Recommended Posts

Bună dimineața! Am fost intr o relatie cu cineva și în timpul relației am făcut un credit pentru un magazin după o luna ne am despartit eu rămânând cu creditul ....Am sunat acasă la el pentru ca refuza sa mi achite rata și am fost amenințați telefonic sa depus plângere pe 9 decembrie și pe 20 ianuarie mi sa furat 4 prezoanele din 5 la o roată am fost la politie și mi sa spus ca nu pot depune plângere pentru furt și tentativa de omor  ca sa mă duc eu sa vb cu vecinii care are o camera care bate spre masina ca ei ce sa vadă. ...Pe cineva care umbla la masina ....Chiar nu pot depune plângere? ?????

Edited by Geoo
Link to comment
  • Marius changed the title to Pot depune plangere pentu furt si tentativa de omor?
  • Moderator

Sigur că poţi depune plângere, pentru că poliţiştii sunt obligaţi să primească orice plângere, petiţie, reclamaţie sau sesizare indiferent de conţinutul acesteia. Probabil e o neînţelegere la mijloc, iar aceştia au încercat să explice că fără probe, o plângere penală nu are nicio finalitate şi ajunge să fie clasată. Mai mult, plângerea sau denunţul penal trebuie să facă referire la fapte reale, deoarece sesizarea cu privire la existenţa unei fapte prevăzută de legea penală ori în legătură cu săvârşirea unei asemenea fapte, cunoscând că aceasta este nereală se consideră inducere în eroare a organelor judiciare şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani. De asemenea, producerea ori ticluirea de probe mincinoase, în scopul de a dovedi existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori săvârşirea acesteia de către o anumită persoană, se consideră inducere în eroare a oranelor judiciare şi se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani.

  • Upvote 1
Link to comment

Am înregistrarea cu amenințarea iar cu prezoanele am martori ca nu au fost decât un prezon și ăla desfăcut iar copilul meu a avtu un incident cu masina nemaiputând controla masina a intrat într o bordura pentru ca i a tras dreapta și abia atunci a sesizat ca nu sunt prezoanele la roata......O camera de pe strada bate spre masina iar politia a refuzat sa vina sa se uite pe filmare ....Noi presupunem ca e din partea lor în urma plângerii și precup un ca vor sa mă intimideze pentru ca urmează sa i dau în judecată pentru inselaciune anul de încredere spălare de bani și șantaj emotional și toate astea pentru 700mil ...La secția 11 Poliție se știe ca a mai făcut astfel de inselaciuni

Link to comment
  • Moderator

Mergi şi depune plângere! Sper să te ajute cineva să redactezi plângerea corect în limba română, pentru că ai dificultăţi la acest capitol şi e foarte greu pentru cel care citeşte să înţeleagă ce scrii.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.