Jump to content
POLITISTI.ro

Atestat transport persoane


Walker

Recommended Posts

Buna ziua! 

De la 01.02.2020 va intra in vigoare legea care reglementeaza activitatea de "ridesharing". Printre documentele necesare prestarii acestui serviciu se numara si atestatul de transport persoane. Eu detin atestat de taxi. Cei de la aplicatii spun ca nu este bun, ca trebuie atestat de inchiriere. Asta desi singura diferenta intre ele este ca pe partea din fata, la unul scrie in regim de taxi, la altul in regim de inchiriere. Insa pe amandoua pe spate spune ca sunt pentru ambele variante, facandu-se referire la acelasi articol de lege.  poze:  *** link eliminat ***  *Le-am pus pe acest site de image upload deoarece aici nu am putut, spune ca sunt prea mari. 

Ma intereseaza daca din punct de vedere al legii sunt in regula cu acest atestat. Daca ma va opri un politist rutier si voi prezenta acest atestat "de taxi", voi fi in regula conform legii? Astept raspunsuri, in special din partea celor din departamentul Rutier. 

Multumesc anticipat! 

Certificat profesional inchiriere.jpg   Certificat profesional TAXI.jpg

Edited by Marius
Imaginile se pot insera în postare, fără să fie nevoie să trimiţi cititorul pe alte site-uri. Dacă nu eşti capabil să faci lucrul ăsta, mai bine nu mai postezi.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.