Jump to content
POLITISTI.ro

Atestat transport persoane

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua! 

De la 01.02.2020 va intra in vigoare legea care reglementeaza activitatea de "ridesharing". Printre documentele necesare prestarii acestui serviciu se numara si atestatul de transport persoane. Eu detin atestat de taxi. Cei de la aplicatii spun ca nu este bun, ca trebuie atestat de inchiriere. Asta desi singura diferenta intre ele este ca pe partea din fata, la unul scrie in regim de taxi, la altul in regim de inchiriere. Insa pe amandoua pe spate spune ca sunt pentru ambele variante, facandu-se referire la acelasi articol de lege.  poze:  *** link eliminat ***  *Le-am pus pe acest site de image upload deoarece aici nu am putut, spune ca sunt prea mari. 

Ma intereseaza daca din punct de vedere al legii sunt in regula cu acest atestat. Daca ma va opri un politist rutier si voi prezenta acest atestat "de taxi", voi fi in regula conform legii? Astept raspunsuri, in special din partea celor din departamentul Rutier. 

Multumesc anticipat! 

Certificat profesional inchiriere.jpg   Certificat profesional TAXI.jpg

Modificat de Marius
Imaginile se pot insera în postare, fără să fie nevoie să trimiţi cititorul pe alte site-uri. Dacă nu eşti capabil să faci lucrul ăsta, mai bine nu mai postezi.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.