Jump to content
POLITISTI.ro

Multumiri politistilor

madda

Recommended Posts

Multumim pentru aprecieri ! Sunt mult mai multi politisti care isi fac datoria. :emo-yessir:

Numai ca al nostru boss nu vede acest lucru, dar totusi ne multumim ca oameni de rand ( cei care si conteaza ) ne apreciaza !

Edited by Eduard

Madda ar fi frumos sa ne spui care este speta. Ca sa aflam si noi, dar si in cazul in care colegii nostri nu stiu de multumirile tale, sa le transmintem noi. Multumim.

Ce-i rau este ca "astia bunii" nu prea se vad / popularizeaza, nu ies in fatza, nu prezinta "interes stiristico-prompteristic".

Desi sunt in cea mai infima masura indreptatit sa o fac, iti multumesc in numele colegilor pentru cuvintele postate aici, intrucit presupun ca ei nu au timp si /sau acces pentru a fregventa acest forum.

• Upvote 1

Felicitari sectoristului care a demonstrat ca stie psihologia copilului si stapaneste arta comunicarii in situatii conflictuale. Nu stiu cum il cheama, dar am sa ma interesez. :emo-yessir:

Este vorba despre un echipaj de politie care m-a ajutat sa ajung dintr-o zona, unde nu reusisem sa gasesc transport public fiind noaptea, pana in apropiere de locul unde aveam nevoie(cat de aproape era posibil deoarece nu-si puteau parasi zona lor).

In mare asta este speta, le multumesc pt spiritul civic si profesionalismul de care au dat dovada. Sunt convinsa ca ei (si altii ca ei) sunt motivul succeselor politiei romane si se poate spune datorita lor: ' politia este in slujba cetateanului'.

Multumim ca existati si la cat mai multi ca voi!!!

• Upvote 4

madda cred ca ai pus degetul pe rana. Sunt multi cei care din cauza exigentei limitei de exercitare a atributiilor de serviciu si ca sa fiu mai corect limitati de capacitatea celor care-i conduc de a intelege in anumite situatii care este atributia de baza a politistului, nu reactioneaza la solicitarile de altfel motivate a unor cetateni. Politistul aflat in post este intre ciocan si nicovala.

Asa este din pacate! Cu siguranta multe s-ar imbunatati daca s-ar investi in politie si sanatate. Nu concep cum poti sa-i impui o limita unui politist care patruleaza, imaginati-va un caz de urmarire intre politie si potential infractor, cum il prinzi daca de ex ramai fara benzina? Cum ajuti un cetatean daca tu nu ti poti parasi zona iar el are nevoie de tine in alta parte? Exemplele pot continua.

Din pacate politia este legata de maini si de picioare si nu poate face mare lucru, exceptand uscaturile din politie care sta si se uita nefacand mare lucru pana nu primeste ceva.

Nu prea am cunostinte in politie si nici contact cu politisti nu am avut pana cand nu era sa o patesc intr-o zona nu foarte ok a Bucurestiului, insa cu timpul incep sa cunosc anumite lucruri din aceasta profesie si sa nu mai cred lucrurile defaimatoare la adresa tuturor politistilor pt ca ma repet exista oameni facuti pt a fi politisti si se dedica meseriei.

Va doresc sa treceti cu bine de criza, fara disponibilizari si sa fiti sanatosi!

• Upvote 2

• 1 year later...

Nu am gasit topicul cu multumiri pt ca am intrat de pe mobil, tin sa le multumesc pentru ajutor echipajului de politie din Oradea, poate sunt membrii pe forum si vor vedea postarea mea. Va multumesc pentru sprijin.

• Upvote 1

Explozie la un cauciuc si aveam nevoie de o vulcanizare pt a avea rezerva la drum, ne ratacisem prin Oradea, iar pe cine intrebasem sa zicem intr.un mod frumos ca nu ne.au raspuns pe aceeasi limba, am vazut echipajul intr.o intersectie,le.am explicat problema si ne.au condus ei catre locul cu pricina, n.am apucat sa le strangem mana si sa le multumim pt ajutor din pacate pt ca au plecat.

• Moderator

...ne ratacisem prin Oradea...

Emigrezi sau fugi de ziua de azi? :D

Felicitari colegilor pt. ajutor, pana la urma a fost un gest firesc sa va ajute... Pentru restul de care ai amintit, "sus e Iancu pe statuie" :good:

• Upvote 1

Si eu tin sa multumesc unui echipaj de la B.R. care m/a ajutat sa ies cu bine din nebunia de Bucuresti ( din centru spre dn1 ). Ma ratacisem pe undeva pe sub un pasaj si habar n/aveam sa ies de acolo, ca nici la telefon nu mai aveam baterie asa ca am apelat la ei in timp ce treceau prin zona, le-am explicat cum sta treaba ( 3 zile libere, din care una pe drum dus/intors ) si au dat dovada de un spirit de echipa deosebit. Multumesc colegilor "martzieni" :good:

felicitari....colegilor....sa va povestesc ce am patit eu acum 4 ani in Serbia in Belgrad ratam o iesire spre Virset....gasim o benzinarie si acolo un echpaj de politie...ne dam jos le povestim celor de acolo cum sta treaba....eu super incantati..."colega"....."colega".....ii intrebam pe unde putem pleca sa ajungem cu bine in vama...la care unul din ei imi zambeste si imi spune...20 eu si va ducem la granita :shock: :shock: :shock: c-am asta a fost fatza pe care am facut-o le-am multumit si am plecat fara ei ....ne-au urmarit vre-o cativa km buni pana am reusit noi ( dupa un ocol semnificativ) sa ajungem pe drumul bun....