jegosu Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 am si eu niste intrebari pentru fostii si actualii elevi ai Academiei. Acolo e vreun fel de distractie? Sau e militarie? Cu fetele cum e? Multumesc anticipat. 10 Link to comment
Membru Bogdanel Posted August 10, 2011 Membru Share Posted August 10, 2011 doamne ce intrebari mai puneti unii.. pentru asta ti-ai facut cont pe acest forum? Link to comment
Cerasela Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 sa stii ca stau fetele la poarta si te asteapta sa iti ureze bine ai venit.... :ner: :ner: ....chiar esti comic....ne spui si noua cum e pe acolo daca te distrezi...etc...da?!! Link to comment
sheriffu Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 (edited) :ner: :ner: :ner: asa ceva....da si ce nume si-a ales: "jegosu" Edited August 10, 2011 by sheriffu Link to comment
Moderator Marius Posted August 10, 2011 Moderator Share Posted August 10, 2011 Bogdanel, ce pretentii poti sa ai de la unul care si-a ales un asemenea username! Link to comment
Membru Ben Posted August 10, 2011 Membru Share Posted August 10, 2011 am si eu niste intrebari pentru fostii si actualii elevi ai Academiei. Acolo e vreun fel de distractie? Sau e militarie? Cu fetele cum e? Multumesc anticipat. E de bagabonteala, du-te. E smenozeala rau, "coae". Link to comment
VictorL Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 E ca in spatele blocului.(daca asta te multumeste) Desi nu il simpatizez deloc, ii dau dreptate aluia care a spus ca "scoala romaneasca naste tampiti." Avem un exemplu aici. Link to comment
Membru Bogdanel Posted August 10, 2011 Membru Share Posted August 10, 2011 Rog un moderator sa dea lock topic si eventual ban utilizatorului jegosu pentru ca e clar pentru ce si-a facut el cont aici ! Link to comment
Recommended Posts