Jump to content
POLITISTI.ro

Povestea mea

Postare recomandată

Publicat

Salut, la 20 de ani am mers si m-am inscris pentru scoala de subofiteri Campina. Am facut dosarul, nu am intampinat probleme, ba mai mult am fost ajutat sa il completez.. O sora nu-mi dadea datele ei personale ce trebuiau trecute in tabelul de rude. Am ajuns in Campina, am intrat in aglomeratie, si apoi in curte si la punctul cu judete. Am stat 5 ore la coada, am zis sa stau pentru a doua zi.. Am iesit afara, mama a zis ca pleaca acasa, eu fara bani a trebuit sa plec cu ea, si nu m-am inscris..

Anul urmator am mers sa ma inscriu pentru o alta specializare MAI, acolo au vazut si ca am un semn din nastere pe picor, o pata maronie. Mi-au spus ca nu se accepta. Am trimis o scrisoare la MAI, spunand ca nu am probleme de santatate, si ca doresc sa particip la admitere. Scrisoarea a fost trimisa spre solutionare catre Directia Medicala. In continut scrie ca se permite o derogare, si ca sa merg la directia medicala a judetului meu...... A fost cu scrisoare, m-au trimis la un control dermatologic, si am venit cu rezultatul. O asistenta mi-a zis apoi ca e probabil sa ma cheme la control la Bucuresti, ca se inmaneaza dosarul spre derogare. Si m-a intrebat daca platesc taxa de 75 ron de incheiere fisa. Am spus ca sunt dezamagit, si ca e probabil sa renunt.

Cei de la Dermatologie au pus parafa ca as avea o alunita gigant.

Am sunat la Directia Medicala, cea de la care am primit raspunsul, si a fost sa ma duc la un control. Aveam programare, dar din lipsa de bani nu am putut ajunge.

Am si permis, si 3 ani de facultate. Cred ca daca era problema ca piciorul sa-mi faca probleme, si sa provoce ceva mi se intampla pana la 22 de ani.

Ce mai pot face?

Publicat

banii sunt mereu o problema :( daca Directia Medicala te-a chemat la control inseamna ca lucrurile mergeau spre bine...nu-ti fa griji in privinta piciorului, cel putin nu inainte sa se pronunte cei de la Bucuresti. Din pacate banii te-au impiedicat sa mergi mai departe, insa ca proaspat absolvent al Scolii Campina te sfatuiesc sa mai incerci sa-ti indeplinesti visul daca asta e...intre timp accepta oportunitatile ce ti le da viata ca aici nu e tocmai lapte si miere din nici un punct de vedere. banuiesc ca vezi ce se intampla cu noi...

Bafta si nu uita :LEX ET HONOR ;):emo-yessir:

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Totusi chestia e ca, cerinta e sa fiu apt fizic, psihic, si capabil de exercitiu.

Si nu este cazul de derogare, dar nimeni nu te ajuta in tara asta de cacao..

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.