Jump to content
POLITISTI.ro
cristianm

Povestea mea

Recommended Posts

cristianm

Salut, la 20 de ani am mers si m-am inscris pentru scoala de subofiteri Campina. Am facut dosarul, nu am intampinat probleme, ba mai mult am fost ajutat sa il completez.. O sora nu-mi dadea datele ei personale ce trebuiau trecute in tabelul de rude. Am ajuns in Campina, am intrat in aglomeratie, si apoi in curte si la punctul cu judete. Am stat 5 ore la coada, am zis sa stau pentru a doua zi.. Am iesit afara, mama a zis ca pleaca acasa, eu fara bani a trebuit sa plec cu ea, si nu m-am inscris..

Anul urmator am mers sa ma inscriu pentru o alta specializare MAI, acolo au vazut si ca am un semn din nastere pe picor, o pata maronie. Mi-au spus ca nu se accepta. Am trimis o scrisoare la MAI, spunand ca nu am probleme de santatate, si ca doresc sa particip la admitere. Scrisoarea a fost trimisa spre solutionare catre Directia Medicala. In continut scrie ca se permite o derogare, si ca sa merg la directia medicala a judetului meu...... A fost cu scrisoare, m-au trimis la un control dermatologic, si am venit cu rezultatul. O asistenta mi-a zis apoi ca e probabil sa ma cheme la control la Bucuresti, ca se inmaneaza dosarul spre derogare. Si m-a intrebat daca platesc taxa de 75 ron de incheiere fisa. Am spus ca sunt dezamagit, si ca e probabil sa renunt.

Cei de la Dermatologie au pus parafa ca as avea o alunita gigant.

Am sunat la Directia Medicala, cea de la care am primit raspunsul, si a fost sa ma duc la un control. Aveam programare, dar din lipsa de bani nu am putut ajunge.

Am si permis, si 3 ani de facultate. Cred ca daca era problema ca piciorul sa-mi faca probleme, si sa provoce ceva mi se intampla pana la 22 de ani.

Ce mai pot face?

Share this post


Link to post
Share on other sites
greddy

banii sunt mereu o problema :( daca Directia Medicala te-a chemat la control inseamna ca lucrurile mergeau spre bine...nu-ti fa griji in privinta piciorului, cel putin nu inainte sa se pronunte cei de la Bucuresti. Din pacate banii te-au impiedicat sa mergi mai departe, insa ca proaspat absolvent al Scolii Campina te sfatuiesc sa mai incerci sa-ti indeplinesti visul daca asta e...intre timp accepta oportunitatile ce ti le da viata ca aici nu e tocmai lapte si miere din nici un punct de vedere. banuiesc ca vezi ce se intampla cu noi...

Bafta si nu uita :LEX ET HONOR ;):emo-yessir:

Share this post


Link to post
Share on other sites
cristianm

Totusi chestia e ca, cerinta e sa fiu apt fizic, psihic, si capabil de exercitiu.

Si nu este cazul de derogare, dar nimeni nu te ajuta in tara asta de cacao..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.