Jump to content
POLITISTI.ro

Inchidere geam - apartament sigilat

Marius89ct

Recommended Posts

Buna ziua,

S-a sigilat un apartament in iunie 2019, lasandu-se geamul deschis.
Nu stiu daca e ok dpdv legal (se distrug probe daca vine o furtuna, cuib pasari etc), dar nu asta ma macina, evident.
Doar ca eu si ceilalti 3 vecini mai avem un perete de incalzit (iar vecinul de sub ar avea probleme cu inundatia dupa o furtuna).
Unul din proprietari a vorbit amical acum o luna la sectie.
Eu am depus pe site-ul politiaromana.ro o petitie online catre DJP Constanta (cu mentiunea ca sper sa nu-mi caut dreptatea mai departe, ministerul de interne etc)
Nimic, fereastra deschisa in continuare. Nu pare sa existe cineva (proprietar etc) interesat de apartament, ne interesam noi vecinii.
Acolo a murit cineva (a fost gasit mort), de-asta s-a sigilat, mai multe nu stiu, cum a fost gasit etc.

Exista vreo interdictie procedurala, ca odata sigilat, nu mai poate fi resigilat un apartament?
Sa stiu sa ma duc sa fac cereri pe unde o fi nevoie, la parchet, sa-i cer procurorului de caz sa-i dea voie sa resigileze, stiu eu...
Ce pot sa fac, fiecare zi ma costa mai mult incalzirea (incalzire pe curent).
Dintr-un salariu de 1400 net, nu am de gand sa ma judec cu ministerul de interne doar pt atat.

Edited by Marius89ct

• Marius changed the title to Inchidere geam - apartament sigilat
  • 2 weeks later...

Acum trebuie macar sa aflu unde depun o petitie la parchet, la cel de pe langa judecatorie sau la cel de pe langa tribunal.

Sper ca un politist incepator a facut asta, ca fiind la etajul 2 (daca era la 1?...) intr-o zona putin iluminata si ascuns de copaci, se poate ajunge noaptea cu o scara modulara inauntru... deci ce rost are sa sigilezi usa daca lasi geamul deschis...

DIn fericire nu m-am grabit ca sa-mi pierd timpul si la parchet, am fost sunat si s-a rezolvat problema.
Am inteles ca probele fusesera deja luate, dar s-a sigilat pt ca nu mai are apartinatori.

Interesant ca e posibil sa se fi lasat geamul deschis pt ca mirosea urat, dar inauntru (am fost martor la resigilare) isi facuse cuib un gugustiuc.
Deci oricum e riscant sa inunzi vecinul de sub in caz de o furtuna, noaptea se poate intra cu o scara modulara inauntru... scapi de mirosul de pat murdar si te alegi cu mirosul de cuib de pasari. In plus odata ce se va evapora apa din sifon sau wc, va mirosi a canalizare.