Jump to content
POLITISTI.ro

Comunicat I.G.P.R. - privind furtul a 22 de kilograme de aur


NewsBot

Recommended Posts

La data de 9 august a.c., în jurul orei 10.50, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş a fost sesizat cu privire la faptul că la Km 83, pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, două persoane care se deplasau cu un autoturism VW Passat, dinspre Bucureşti către Piteşti, au fost oprite în trafic de trei bărbaţi care se aflau într-un alt autoturism, de culoare neagră.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment

23 mai exact. oricum parerea mea personala e ca este o manarie penala rau, insa problema este ca aceeasi masina apare a3a oara. de doua ori "l-a facut" pe tiganul ala cu fierul vechi si acum pe astia cu 23 kg de aur. totusi 23 kg de aur?! mari semne de intrebare

Link to comment
  • Moderator

Cei doi ocupanţi ai maşinii din care s-au furat 22 de kilograme de aur pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, au dat declaraţii neconcordante în privinţa destinaţiei transportului cu bijuterii şi a scopului acestuia.

Politistii vor studia imaginile camerelor video instalate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale dn România pentru verificarea rovinietelor, urmând ca astfel să aibă o evidenţă a maşinilor ce au tranzitat zona înainte de jaf şi după comiterea faptei şi să stabilească împrejurările în care a avut loc furtul.

Există neconcordanţe în declaraţiile persoanelor audiate, Mihnea Alexandru Ghigeanu şi Husseyn Karaback, atât în ceea ce priveşte locul de destinaţie al transportului cu bijuterii, acesta fiind, în declaraţiile iniţiale, Sibiu, ulterior Râmnicu Vâlcea, iar apoi Oradea, cât şi în privinţa scopului acestuia. Astfel, cei doi au declarat că bijuteriile urmau să fie duse la o expoziţie, însă în niciunul dintre cele trei oraşe menţionate nu fusese anunţată o expoziţie de profil.

În aceste condiții, poliţiştii au suspiciuni şi pentru că, deşi jaful ar fi durat câteva minute, potrivit declaraţiilor victimelor, nu există martori şi nici o altă persoană decât cei doi care să fi sunat la Serviciul unic de urgenţă 112, în condiţiile în care tâlhăria a avut loc în plin trafic. Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele de lucru, inclusiv o înscenare, o acţiune la pont şi o urmărire în cazul incidentului de pe Autostrada Bucureşti - Piteşti. "Luăm în calcul toate ipotezele de lucru, inclusiv o înscenare, o acţiune la pont şi o urmărire, dar trebuie să spun că este inadmisibil ce s-a întâmplat deoarece nu poţi pleca pe stradă cu 22 de kilograme de aur fără să-ţi iei nicio măsură de siguranţă încălcând legea", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Sursa: DeCeNews

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.