Jump to content
POLITISTI.ro

De cate ori poti sustine testarea 13/15 (redobandire permis)

AlexandruMih

Recommended Posts

Salutare,

Pe data de 21 august am fost oprit si depistat cu 0.10 mg/l alcool pur in aerul expirat (fara scuza, stiu, dar de dragul povestii va spun ca pe o distanta de 2 km intre un prieten si casa, intr-o zona foarte putin circulata), prin urmare am primit amenda contraventionala si s-a dispus la retinerea permisului de conducere si suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile.

Detin permis de conducere de 10 ani (in care nu am primit nicio amenda, pentru nimic), nu am avut permisul suspendat niciodata si evident, nu am beneficiat de reducerea perioadei de suspendare la 30 de zile. Asadar, dupa ce voi fi declarat admis la testul de 15 intrebari, voi solicita reducerea perioadei si voi recupera permisul dupa 30 de zile.

Acum, intrebarea mea este: de cate ori pot sustine testarea? O pot sustine, spre exemplu, in fiecare zi in timpul perioadei de suspendare pana sunt declarat ADMIS? Am citit diferite pareri, iar la o privire rapida in cod, nu am gasit un numar de dati clar. De asemenea, am trimis intrebarea si pe mail catre Brigada Rutiera (dar nu am primit raspuns). :) 

Intreb pentru ca mi-am recapitulat cunostintele si in simulari sunt in zona de 13-14-15 raspunsuri corecte, dar daca sunt obligat sa sustin testarea doar o singura data, indiferent de rezultat, mai stau si repet pana imi ies doar 15 din 15. Daca am dreptul sa sustin proba pana o iau, ma duc maine si o sustin, chiar daca am ghinion si risc sa fac 12. :) 

Va multumesc pentru raspunsuri! 

Edited by AlexandruMih

Salutare,

Pana una alta, am aflat Informatia direct de la sediul Brigazii. O las aici sa fie fresh in caz ca se mai cauta si de catre alti contravenienti ca si mine. :)

Testarea se poate da "pana o iei", in timpul perioadei de suspendare. Program testare in Bucuresti: 

L-V intre 8.00 si 10.00 se organizeaza doua sesiuni. Programarea la ghiseul 5 cu CI si dovada expirata + pix albastru.

Restul se stie. Bafta!

Edited by AlexandruMih
Adaugat info
  • Like 1

• 3 years later...