Jump to content
POLITISTI.ro

Procurare armă din străinătate


Bogdan33

Recommended Posts

   As fi interesat de cumpărarea pustii din imagine ce a fost folosită in războiul civil american. După ce a stat in pământ timp de mai bine de 150 de ani, ma îndoiesc de faptul ca mai poate fi utilizată la orice altceva in afara de a fi pusa pe perete ca arma de panoplie. 72D49A65-A943-4533-B312-859D4B36888C.jpeg.30c3351dfe9c1906c0912c187580fe0f.jpeg5804F683-6657-4024-B2B2-EF152AFF365E.jpeg.8dba0c703e1a74baef8a4e873682ab41.jpegExista vreun risc de a fi oprită la granița dacă nu am permis de port arma? Nu intenționez sa fac rost de permis de port arma deoarece nu sunt interesat de armele de foc moderne, ci doar de cele vechi de 150-250 de ani. Mulțumesc pentru orice răspuns!

Link to comment
  • Marius changed the title to Procurare armă colecţie din străinătate
  • 1 year later...

Buna ziua,

Ma intereseaza achizitia unui cutit cu lama mai lunga de 15 cm, ceea ce il va incadra la arma alba conform legislatiei. Am gasit un design aparte care nu este disponibil la nici un atelier din Romania deci nu ma intereseaza sa comand nimic altceva de la noi din tara. Am atasat o poza cu cutitul in cazul in care cineva este curios.

Am petrecut mult timp astazi pe Internet, cautand informatii despre eventualitatea in care trebuie sa detin vreun permis special de port arma pe care sa il prezint la posta atunci cand ma duc sa ridic produsul. Nu am gasit nimic concret legat de acest lucru decat povesti despre oameni carora li s-au confiscat bunurile si altii care au "scapat". Ma puteti ajuta cu niste lamuriri, va rog?

De asemenea, am gasit acest design atat la un atelier din afara UE (Pakistan) cat si la unul din interiorul UE (Italia). Stiu ca daca voi comanda din afara UE, produsul va ajunge in mod obligatoriu la posta vamala unde cercetarile vor fi mai riguroase si va trebui sa platesc TVA. Oare in acest caz, chiar va trebui sa prezint vreun document special de port arma? Iar daca comand din Italia, produsul va fi livrat la posta din cartierul meu sau va fi si in acest caz trimis la oficiul vamal (avand in vedere ca este o arma) ?

Este prima oara cand comand o arma de pe Internet, din strainatate, nu intentionez decat sa o pastrez la domiciliu fara a ma deplasa pe strada cu ea in nici o circumstanta, si vreau sa ma asigur ca acest produs nu imi va fi confiscat la vama, avand in vedere ca urmeaza sa platesc o suma consistenta de bani pentru acesta. 

Deci in cazul in care ii spun vanzatorului sa imi expedieze coletul, iar pe acesta apare trecuta o descriere fidela a produsului (inclusiv lungimea si latimea lamei), pot sa il ridic pur si simplu de la posta doar cu buletinul, fara vreun act aditional?

Va multumesc anticipat!

 

il_794xN.1826659260_lj4k.jpg

Link to comment
  • Marius changed the title to Procurare armă din străinătate

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.