Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Salut!

Exista reglementari prin lege cu privire la comercializarea armelor albe?

Am observat cutite si macete puse in vanzare in hypermarket Carrefour Park Lake la raionul de instrumente pentru bucatarie care sunt foarte periculoase care, pe langa faptul ca nu sunt supravegheate, la indemana oricui (chiar si copiii pot ajunge la ele), nici macar nu au protectie pe partea taioasa. Sunt GATA de utilizare!
Am sezizat magazinul la receptie si chiar managerul si nu s-a schimbat nimic.
61605464_878459722500453_844466889814966      Am facut public pericolul pe social media fara rezultat.

Un alt aspect interesant este ca Carrefour la fel ca alte hypermarketuri de altfel, isi obliga clientii sa li sigileze gentile fara a exista un regulament clar si la vedere, iar cei ce refuza sunt tratati ca posibili suspecti (desi sunt viitori clienti).

Departamentul cosmetice are o persoana dedicata, sunt folosite tot felul mijloace de antifurt in timp ce siguranta clientului este lasata la voia intamplarii, chiar si atunci cand este sesizata.

Va multumesc!

Modificat de CiprianG
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.