Jump to content
POLITISTI.ro

Comunicare cu data gresita


gabiandemi

Recommended Posts

Buna seara

Am urmatoarea speta si va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste opinii/pareri pentru a lua o decizie corecta.

Am primit o comunicare din partea IGPR-brigada autostrazi  prin care ni se comunica ca in data de xx.xx.2019 autoturismul companiei a fost filmat si inregistrat de un aparat radar pe un anumit tronson de autostrada cu viteza peste limita legala. Si ca, in conformitate cu art39 din OUG 195/2002 republicata si sanctionata de art10 pct 10 din OUG195/2002 republicata, trebuie sa comunicam identitatea soferului.

Problema care se pune este urmatoarea:

Data la care face referire comunicarea este gresita si prin urmare intrebarile care rezulta sunt urmatoarele:

1) Se declara identitatea persoanei care a utilizat autorurismul in data trecuta in comunicare in conformitate cu articolele invocate in comunicare- caz in care este o informatie eronata intrucat autorurismul nu se afla nici pe departe de zona respectiva (si practic ma gandesc ca aproape contravine cu articolele de lege mentionate in comunicare intrucat este o minciuna avand in vedere ca la data respectiva autoturismul nu avea cum sa fie in locatia respectiva)

2) Nu se declara identitatea persoanei care a utilizat autoturismul intrucat la data mentionata autoturismul nu avea cum sa fie filmat si inregistrat (aflandu-se intr-o alta zona a tarii) - caz care contravine cu articolele mentionate in comunicare conform carora trebuie declarata persoana careia i-a fost incredintat mijocul de transport.

Prin urmare este o problema in care data si locatia nu se coreleaza. Cum credeti ca este corect a se proceda?

Multumesc

Link to comment

@gabiandemi: in cazul dumneavoastra, probabil este o greseala de redactare, insa trebuie sa comunicati un raspuns la solicitarea primita. Consider ca solutia "ideala" ar fi sa expediati un raspuns (cateva randuri) in care sa faceti referire la numarul adresei primite si sa explicati faptul ca in data mentionata in adresa, autoturismul in cauza nu s-a aflat pe acel sector de drum (puteti preciza exact locul unde s-a aflat, pentru ca sigur exista foi de parcurs si se poate verifica). In felul acesta, evitati orice problema care poate surveni ca urmare a necomunicarii, sau a comunicarii unui neadevar.

Numai bine.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.