Jump to content
POLITISTI.ro

Structura de securitate - CSTIC


cripol

Recommended Posts

Cine poate sa imi ofere informatii despre ce inseamna activitatea in structura de securitate, biroul CSTIC? De asemenea, pentru un post de ofiter II, gradul scms/cms care ar fi salariul de baza si ce sporuri sunt acordate pentru aceasta functie?

Edited by cripol
Link to comment
  • Moderator

Componenta de Securitate pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor = C.S.T.I.C.

În general este vorba de un compartiment, cel mult un birou din cadrul Structurii de Securitate. Desfăşoară toată gama de activităţi specifice privind protecţia informaţiilor clasificate în format electronic prevăzute în actele normative, ordinele şi dispoziţiile privind protecţia informaţiilor clasificate la nivelul unităţii de poliţie din care face parte. 
Studiază Legea nr. 182 din 12 aprilie 2002 privind protecţia informaţiilor clasificate, HG 781 din 25.07.2002 privind protecţia informaţiilor secrete de serviciu şi HG 585 din 13 iunie 2002, pentru aprobarea standardelor naţionale de protecţie a informaţiilor clasificate în România, pentru mai multe detalii.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.