Jump to content
POLITISTI.ro

Schimbarea adresei de mail


Cerasela

Recommended Posts

Buna seara....imi puteti spune cum imi pot schimba adresa de e.mail? am incerc sa o schimb de la setarile profilului dar nu merge...tin sa precizez ca este a 2 oara in jumatate de an cand imi este "sparta" parola :(

Multumesc anticipat pentru ajutor.

Link to comment
  • Moderator

Apesi sus pe My setings

dupa care, pe pagina deschisa in partea din stanga sus gasesti: Change Email Address (este al doilea tab de sus in jos) - si dai click pe el.

iar acolo o sa gasesti un formular, unde trebuie sa introduci noua adresa de mail de doua ori si parola contului de membru de pe forum, dupa care tastezi mai jos literele din sistemul acela anti-spam. Si la final dai click pe butonul Save.

Dupa ce ai facut toate acestea, trebuie sa intri in casuta de mail (adresa noua de mail) si acolo trebuie sa gasesti un mesaj generat automat de softul forumului, care contine un link. Accesezi acel link si gata, ti-ai validat noua adresa de mail.

Link to comment

imi aparea eroare pentru ca imi pastra vechea parola..pana m.am "prins" din ce cauza e:d...dar am rezolvat.o intr-un sfarsit.....multumesc frumos pentru rabdare :emo-yessir:

Link to comment

Despre ce adresa de e-mail este vorba?

Adresa de posta electronica, sau adresa de recuperare a parolei sau a contului?

Se poate schimba adresa de e-mail? Adica in loc de angelfire@yahoo.com, pot pune alta?

Daca e vorba de adresa de mail de recuperare atunci cum putea fi sparta parola contului de mail principal?

Daca ar fi fost asa, individul ar fi trebuit sa aiba acces la toate conturile tale si sa iti cunoasca toate parolele.

Link to comment

adresa de mail personala unde primesc toate mail.urile inclusiv cele de pe acest forum...si nu vreau ca acel care a spart parola sa se foloseasca de numele meu postand diferite "minunatii", de aceea mi.am facut alta adresa de mail si am inlocuit.o pe cea care mi.a fost "luata" (nu stiu cine poate face asa ceva probabil din lipsa de ocupatie)....minte bolnava!

Link to comment

tocmai ca nu imi pun parole simple combinatie de cifre,litere si alte semne, si nu am aceeasi parola pentru toate adresele dar se pastreaza adresa de mail :(

Link to comment
  • Member

din punctul meu de vedere nu exista PAROLA SPARTA !!

exista programe care ruleaza in background si care memoreaza parolele introduse pe acel pc si care mai apoi trimit singure un fisier text catre o adresa setata de cineva care are acces la pc-ul tau !

Uite aici un exemplu minor !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.