Jump to content
POLITISTI.ro

Ce stim despre cursurile de instructor de tragere ?


Roby

Recommended Posts

  • Active member

Dupa cum se stie, politistii pot avea un al doilea job dintr-o arie foarte restransa de meserii. Printre astea se numara si cea de "instructor de tragere/poligon". Care aveti idee unde se poate face acest curs, cat dureaza si care ar fi costurile? Toate detaliile necesare... Multumesc!

Link to comment
  • Member

Momentan nu se pot face cursuri de instructor in poligon. De la intrarea în vigoare a HG nr. 11/2018 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii Nr. 295/2004 pentru a organiza aceste cursuri trebuie sa ai calitatea de formator. Asta nu s-ar obține foarte greu, însă trebuie inclusa sintagma de instructor in poligon in nomenclatorul ANC că meserie. Abia apoi pot incepe procedurile de autorizare pentru organizarea cursurilor pentru obținerea calității de instructor in poligonul de tragere.

Link to comment
  • Member

Corect... .ptr.Roby,  participa la stagiile de pregatire ,tactice ,trageri,etc.si vezi ulterior ce inseamna...recomand sa participi la cele organizate de SIAS prin Harghita..😏  capu sus pumnu strans !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.