Jump to content
POLITISTI.ro

Cvadriciclu pe sosea


vallentin67

Recommended Posts

Buna ziua,detin o cuadricicleta cu motor electric cu pedalare asistata(fara acceleratie),putere motor=250 W,v max=25 km/h.Pot circula pe drumurile publice cu ea?Este asimilata bicicletelor?Nu gasesc nimic in legatura cu aceste biciclete cu 4 roti.

    Multumesc.

Edited by Marius
Modificat titlul iniţial "Quadricileta pe sosea" în "Cvadriciclu pe sosea"
Link to comment
  • Moderator

Nu găseşti nimic pentru că nu cunoşti denumirea în limba română care este cvadriciclu. Dacă până acum nu ai aflat, CVADRICICLU / cvadricicluri = Vehicul cu patru roţi, asemănător bicicletei, acţionat, de regulă, de către un motor cu ardere internă sau electric.
Legislaţia rutieră din România asimilează acest tip de vehicul mopedului, pentru care este necesară deţinerea unui permis de conducere corespunzător.

  • Upvote 1
Link to comment

Buna ziua,va multumesc pt raspuns,dar cvadricicleta mea este actionata de pedale,avand si un motor electric de 250 W in pedalier,motor care porneste doar cand cvadricicleta ajunge la viteza de 6 km/h(PAS).Cvadricicleta nu dispune de acceleratie,iar motorul asista pedalarea doar pana la viteza de 25 km/h,dupa care se opreste.Nici in aceste conditii nu pot circula fara permis?

 

Link to comment
  • 3 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.