Jump to content
POLITISTI.ro

Trecere peste masini ce ocupa trotuarul


fmanflorea

Recommended Posts

Buna ziua,

Sunt un cetatean model care nu a incalcat niciodata legea. Am avut placerea de a mi se sparge casa in weekend pentu a 5a oara in ultimii 10 ani, desi stau la 50metrii de sectia de politie.  Ca deobicei, venit politisti, luat amprente, si 0 rezultate. 


Intrebarea mea: Pentru cei care parcheaza masinile astfel incat sa blocheze COMPLET trotuarul, iar eu ca pieton nu am alta varianta decat sa ma duc pe sosea unde se circla cu 60-70 km/h in zona aia, si sa risc sa fiu luat pe capota.   Ce se poate face in aceste cazuri? Pentru ca sincer sunt cu nervii la pamant, ca eu sa respect legea mereu si sa ma futa tot neamul in sus si in jos.

Si mi s-a acrit la maxim sa imi murdaresc hainele de noroi si de praf, incercand sa ma strecor pe o bucata de 20cm intre zidul unei cladiri si masina nespalata a nesimtitilor respectivi.

 

Chiar vreau sa ma urc cu picoarele pe masinile respectivilor si sa trec trotuarul, adica hei, ai blocat trotuarul, eu il voi folosi in continuare, pur si simplu masina ta va fi un munte pe care trebuie sa il urc. 
Sau sa le rup oglinda de o parte,  hey nu am avut loc sa trec, vreau sa trec.
Sau pur si simplu sa le zgarii masina tare, si sa pretind ca asa imi este geanta, cu o bucata de metal pe o parte, si nu am avut loc sa o strecor cum trebuie prin acei 20cm.
Recunosc ca am multa ura interioara datorata nedreptatilor care mi se aplica, eu platesc taxe si urmez legea, si nu decat necazuri. Si a inceput sa imi dea pe afara.

Ce rezolvari sunt?

  • Downvote 1
Link to comment
  • Moderator

Ia un Xanax si calmeaza-te. In viata sunt probleme mult mai mari decat ceea ce enumeri tu aici. Iar daca nu iti trece, poti apela la gardienii publici din subordinea primarului, ei sunt aproape de cetateni si de comunitate si se ocupa sa elimine astfel de probleme din viata lor. Sau ar trebui...

  • Upvote 1
Link to comment

"Intrebarea mea: Pentru cei care parcheaza masinile astfel incat sa blocheze COMPLET trotuarul, iar eu ca pieton nu am alta varianta decat sa ma duc pe sosea unde se circla cu 60-70 km/h in zona aia, si sa risc sa fiu luat pe capota."

Stai in Bucuresti?  In mod normal ar trebui sa nu se parcheze asa aproape de zidul cladirii dar din pacate in realitate se intampla tocmai asta...

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.