Jump to content
POLITISTI.ro

Depunere plangere hartuire


denisaalx64

Recommended Posts

Tatăl unei minore în vârstă de 14ani, poate depunde plangere impotriva prietenului sau în vârstă de 20 ani , ca nu o lasa în pace , fără acordul fetei ? Când  minora va avea 15 ani , ar putea face ceva în legătură cu aceasta plangere ? În condițiile în care ea este de acord sa tina legătură cu respectivul băiat . 

Link to comment
  • Member

Art. 208 Hărţuirea

(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă

Art. 220 Actul sexual cu un minor

(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.

În ce sens nu o lasă în pace?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.