Jump to content
POLITISTI.ro

Accident la iesirea din intersectie


ucenic

Recommended Posts

Buna seara.Evenimentul a avut loc sambata in jurul orei 13.Totul sa intamplat intr.o intersectie mare care are un fel de sens giratoriu doar ca se acorda prioritate de dreapta...ciudata situatie dar asa e...fiind intr.un oras nou am ales sa pun adresa unde voiam sa ajung pe telefon si telefonul pe bord ascultand de indicatiile telefonului....eu venind si intrand in intersesctie urmand sa dau ocol acelui sens si sa intorc inapoi pe drumul de pe care veneam initial,doar ca in loc sa fiu atent la semnele de circulatie am ascultat de tel care spunea sa parasesc sensul giratoriu...doar ca la iesirea din sens aveam cedeaza trecerea vehiculelor din dreapta...am redus viteza insa am trecut prin intersectie crezand ca e sens giratoriu si am prioritate numai ca aproape de iesirea din sens/intersectie am fost acrosat de un autovehicul in partea dreapta si lovit in bara din spate exact in stop.

Am completat amiabila si nici unul dintre noi nu a vrut sa cheme politia dar nici nu am cazut de acord a cui este vina.

Ea spune ca vina este a mea pentru ca nu am acordat prioritate dar eu spun ca vina este a ei deoarece eu eram deja trecut de intersectie cand ea ma acrosat..

Am facut programare la asigurator pentru declaratii si dosar...poate decide asiguratorul a cui este vina?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.