Jump to content
POLITISTI.ro

Critici aduse organizatiilor profesionale si sindicale ale politistilor

SandoKhan

Recommended Posts

Exista forumuri dedicate CNP si SNPPC care sunt administrate de reprezentanti ai acestor organizatii ce au drepturi de stergere a postarilor care nu le convin.

Aceste drepturi se refera strict la la acele sectiuni. Prin urmare infiintez acest topic in care cei care sunt nemultumiti de prestatia celor doua organizatii lacome de bani (si de tranzactii cu destinele membrilor), pot posta nemultumirile fara teama de a fi cenzurati in vreun fel.

E de preferat ca exprimarea nemutumirilor sa se faca in spiritul respectarii regulamentului, altminteri veti avea de-a face cu Administratorul si cu drepturile de banare ale acestuia.

Edited by Administrator
  • Upvote 2
  • Member

OK, o sa incep eu a posta primul, desi nu am avut "onoarea" sa postez si sa mi se stearga acel post.

Prin mai, cand inca nu era oficiala amanarea promotiilor, apare la TV dl Gruia care spunea ca "vorbise cu cineva al carui copil era elev la Campina si ca li se pusesera in vedere ca daca vor renunta la scoala, nu vor fi obligati plateasca."

Culmea e ca in Academie nu se auzise NIMIC de acest gen si nu propusesera o asemnea varianta si din cate am discutat cu o persoana de la Campina, nici ei nu auzisera de asa ceva. Pe forum, mai sunt oameni care trebuiau sa termine acum in vara si pot sa confirme sau sa infirme.

Nici pana in ziua de azi nu ni s-a propus o astfel de optiune. Ceva timp mai tarziu... surpriza, vine SNPPC si propune o asemenea varianta ministerului, ca o alternativa la disponibilizari.

Ce coincidenta, mai ales ca, repet, nu s-a propus niciodata la nivel oficial o asemnea varianta, singurii pe care i-am auzit fiind cei de la sindicat.

Ce sa inteleg de aici? Ca ei lanseaza zvonuri care sa vina in ajutorul lor mai tarziu? Si cum sa propuna asa ceva? Ei in loc sa combata astfel de lucruri, ei de fapt le propun.

Stai si te intrebi unde sa te duci, pt ca un sindicat precum Pro Lex in care se pot inscrie si comunitari, deci astfel legitimandu-i ca fiind politisti, intr-o oarecare masura, nu pare atractiv.

• Upvote 1

E o idee foarte buna deschiderea unui topic care nu poate fi manipulat de asa zisii reprezentanti ai sindicatelor.SandoKhan ai si primit un + de la mne.Si postarea in care imi spune-ai sa nu fiu prapastios a fost stearsa.Nu sunt si nici nu voi fi, dar un individ ca Gigabyte, mai degraba Byte, ca Giga e prea mult pentru el, trebuie pus putin la respect. Acest individ mi-a banat IP pe forumul SNPPC, deorece nu era de acord cu pozitia mea vis a vis de acest sindicat. Fiind banat pe SNPPC am continuat critica impotriva SNPPC pe acest forum, dar mi-a sters toate pastarile. Nu stiu care e rolul lor, ai acestor reprezentanti ai sindicatelor?, dar daca pana acuma au lucrat numai impotriva noastra, in momentul in care avem o pozitie, ne sterg pastarile sa nu le vada lumea, deorece li-e frica sa nu fim multi impotriva lor, astfel pierzand controlul pe forumurile unde iei taie si spanzura.Revin cu apelul pentru iesirea din aceste sindicate prapastioase care nu ne reprezinta.Nu contest faptul ca in cadrul acestor sindicate nu ar fi oameni care poate ar vrea sa faca ceva pentru noi, dar majoritatea isi urmaresc interesele personale prin sindicate, prin pozitiile pe cere le confera statutul lor de reprezentanti ai sindicatelor. Rusine gigaBYTE.

Din cate am vorbit cu administratorul acesta garanteaza neimplicarea in moderarea acestui topic atat timp cat se respecta regulamentul general al forumului, nu ala personal impus de (giga?)byte! Asa ca puteti posta fara nici o grija.

• Upvote 1