Jump to content
POLITISTI.ro

Imagini sistem de supraveghere video ca dovada


mboncalo

Recommended Posts

Buna ziua.

Sa presupunem ca sistemul meu de supreveghere video capteaza o persoana ce comite o infractiune, furt sa zicem, imaginile, se pot folosi ca dovezi ca si baza pentru o plangere penala si in instanta ?

Intreb deoarece vreau sa imi instalez un sistem de supraveghere video la casa si vreau sa stiu daca trebuiesc parcurse niste proceduri la politie pentru a fi autorizate.

Multumesc.

Link to comment

Buna ziua, din cate stiu, toate obiectivele supravegheate video sau prin orice alte mijloace trebuie sa aiba la baza o analiza de risc la securitatea fizica.Aceasta analiza de risc  este efectuata de catre un evaluator de risc iar lista acestora o gasiti pe site-ul Politiei Romane

Link to comment
  • 3 months later...

Buna ziua! 

Matusa mea si-a donat locuinta cu contract de uzufruct viager unei cunostinte. Cunostinta respectiva nu are grija de ea, nu o ajuta cu nimic, si mai mult, ii fura din casa cand matusa mea este la spital, de exemplu. As vrea sa instalez camere de supraveghiere ca sa putem dovedi furtul si astfel matusa mea sa poata cere revocarea contractului de donatie. Intrebarea mea este : avem dreptul sa instalam camere de supraveghere in locuinta? Practic, acum proprietar este cunostinta respectiva, nu mai este matusa mea, ea avand doar drept de folosinta viager. Multumesc! 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.