Jump to content
POLITISTI.ro

Supraveghere video loc de parcare

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua as dori sa stiu de ce aprobare as avea nevoie pentru a instala o cameră de supraveghere pe bloc pentru a monitoriza locul meu de parcare 

• 3 ani mai târziu...
Publicat

Va salut, o intrebare va rog, in decursul a 4 luni mi a fost zgariata masina de 3 ori, nu am loc de parcare, dar parchez legal, adica nu pe trotuar, ci efectiv unde gasesc fara sa blochez pe nimeni, in limita bunului simt. 

Cum deja cred ca e ceva personal- cu toate ca dusmani nu stiu sa am- deci banuiesc ca e ceva dezaxat ce a facut o obsesie sa mi zgarie masina, m am gandit daca imi pot monta pe balcon o camera video care sa bata in fata blocului. E ok? incalc ceva lege? comit vreo infractiune avand in vedere noile reglementari gdpr? Zgarieturile sunt pe aceeasi portiera, spate stanga, aceeasi lungime, aceeasi inaltime a persoanei- deci tind sa cred ca e un singur om...

Multumesc

• Marius a modificat titlul în Supraveghere video loc de parcare
Publicat

Am citit dar nimic f concret, doar asta mi a sarit in ochi:

Când nu se aplică Regulamentul (UE) 2016/679?

Regulamentul (UE) 2016/679 nu se aplică prelucrării datelor cu caracter personal:

de către o persoană fizică în cadrul unei activități exclusiv personale sau domestice;

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Salut, îmi puteți spune va rog, am cumpărat două camere de supraveghere și vreau să montez una pentru a supraveghea mașina personală parcată pe locul de parcare din fața blocului, mentionez că astfel vor apărea in imagini si trecătorii de pe trotuarul alăturat, iar cea de-a doua cameră în fața ușii apartamentului meu,iarasi vin cu mentiunea ca vor fi filmați toți cei care trec prin dreptul ușii. Prima întrebare este dacă îmi pot pune in funcțiune sistemul de supraveghere fără a apela la o firmă autorizată. A doua întrebare este daca incalc vreo lege cu vreo una din camere având interes doar de protecție atât a locuinței cat si a autoturismului. Am nevoie de consimțământul vecinilor?  Mulțumesc anticipat!

• Moderator
Publicat
în urmă cu 10 ore, Pgf a scris:

Prima întrebare este dacă îmi pot pune in funcțiune sistemul de supraveghere fără a apela la o firmă autorizată.

Da. 

Publicat
în urmă cu 21 ore, Pgf a scris:

A doua întrebare este daca incalc vreo lege cu vreo una din camere având interes doar de protecție atât a locuinței cat si a autoturismului.

Dacă publici sau distribui imaginile care surprind persoane identificabile e o problemă dpdv legal. În schimb, dacă le folosești numai pentru protecție și le pui la dispoziția autorităților în caz de nevoie, nu e nicio problemă.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.