Jump to content
POLITISTI.ro

  • 0
ravjohn

Zgomot puternic noaptea provenit de la motociclete

Întrebare

ravjohn

Buna ziua! Locuiesc pe Petre ispirescu in sectorul 5 si as dori sa ma indrumati cum sa fac ca o echipa de la politie sa vina si sa patruleze noaptea pe aceasta strada intrucat sunt nenumarate cazuri cand motociclisti trec cu viteza foarte mare pe aici si produc un zgomot infernal chiar si in miezul noptii. Dar acelasi lucru se petrece si ziua! Echipajele de politie pot veni cu echipamente de masura al zgomotului si sa ii amendeze pe acesti derbedei? Eu am un copilas de 10 luni care incepe sa planga cand aude astfel de zgomote.

In cel mai rau caz, cum/unde se face solicitarea pentru montarea unor limitatoare de viteza pe aceasta strada pentru a-i opri din cursele lor nocturne pe motociclisti?

Multumesc.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

1 răspuns la această întrebare

Postare recomandată

  • 0
Marius

Poţi depune o sesizare la Brigada Rutieră Bucureşti, str. Logofătul Udrişte, nr. 9-15, sector 3, sau telefon: 021.323.30.30 interior 21328 Fax:  021.323.75.60, mail bpr@b.politiaromana.ro. E bine ca sesizarea să îndeplinească cerinţele minime de formă prevăzute de lege. Câteva detalii găseşti aici:

Dar e bine să nu ai prea multe aşteptări, întrucât poliţia nu are competenţe necesare pentru soluţionarea completă a acestor gen de probleme. Spre exemplu, competenţe privind măsurarea nivelului de poluare fonică din mediul ambiental are Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, iar cu privire la măsurarea nivelului de zgomot al autovehiculelor este Registrul Auto Român. Aceste instituţii deţin şi mijloace tehnice ce permit o astfel de măsurare. Mai departe, referitor la montarea unor limitatoare de viteză, acest lucru nu îl face poliţia ci administratorul drumului, care în cazul de faţă este primăria şi care are obligaţia doar să informeze Poliţia rutieră. 
La fel de bine poţi depune sesizări la Primărie cât şi la Protecţia Mediului.
Îţi urez succes!

  • Apreciez 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Această publicitate este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

×

Informaţii importante

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii în Politica de confidenţialitate.