Jump to content
POLITISTI.ro

Amplasare camera video falsa.

Postare recomandată

Publicat

Buna seara. De curand am instalat o mini camera daca o pot numi asa, folosita pentru asistenta la parcare la masina, deasupra usii apartamentului. Pana acum nimeni nu s a simtit lezat de acest lucru timp de aproape 1 an. De curant unu vecin care initial a fost de acord cu montarea ei pentru ca am cerut inclusiv acordul vecinilor a inceput sa se planga la administratie ca eu prin acea camera de parcare supraveghez vecinii 24 din 24. Adica eu nu mai merg la serviciu . Sau ca inregistrez cand ies ei din casa. Mentionez ca acea camera nu inregistreaza si am folosit o exxlusiv pe post de vizor. Intrebarea, Ma poate reclama pentru ca folosesc acea camera de masina pe post de vizor? Va multumesc.

Publicat

As vrea  sa completez cu faptul ca acea camera de masina in acest moment este nefunctionala folosita doar pentru descurajare mai alea ca am 2 biciclete pe holul etajului. Nu inregistreaza nici imagini nici sunet din fabricatie

• Membru
Publicat

Nu este legal sa montezi camere de supraveghere. Acest lucru il poate face numai o firma autorizata de IGPR, cu respectarea conditiilor legale, ceea ce e si normal.

Iti sugerez sa incerci sa convingi locatarii sa montati un sistem de supraveghere video la nivel de asociatie, pentru ca asa il puteti folosi strict pentru descurajarea hotilor si pentru a ne ajuta si pe noi sa ii prindem mai usor.

Astfel nici un vecin nu s-ar mai simti lezat, dimpotriva.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.