Jump to content
POLITISTI.ro

Am pierdut amenda


uniq

Recommended Posts

Am fost amendat pe raza localitatii Arad cu suma de 290 lei pentru nepurtarea centurii de siguranta intr-o zi de vineri dupa amiaza. Eu locuiesc in alta localitate , si am vrut sa o achit in 48 de ore la jumate m-am prezentat cu amenda la primarie marti dimineata si mi-au spus ca nu se mai poate achita la jumatate, eu nu am avut bani suficienti sa o achit integral si dupa cateva discutii mai aprinse cu functionarul public am fost invitat afara de catre politistul local a.k.a. gardianul public. 

Pe internet circula fel si fel de pareri cu privire la amenda luata vineri, cert este ca am incercat marti si pe ghiseul. ro sa o achit la jumate si nu a mers. Peste vreo 3 saptamani am vrut sa achit amenda insa din neglijenta am pierdut-o. La ghiseu acelasi functionar…  mi-a zis ca nu figurez cu nici o amenda desi spune ca isi aduce aminte de mine si mi-a zis sa mai incerc alta data sa vin … 

Ca un cetatean onest care a gresit si vrea sa plateasca ce mai pot face fara a mai pierde timpul aiurea? 

Edited by uniq
Link to comment

Dacă ai pierdut-o poți sa o... declari nula. 😂

Lăsând gluma la o parte, așteaptă sa li se comunice celor de la administrația financiara faptul ca ai de plătit o amenda, după care poți sa o plătești.

Link to comment

Nu ai pierdut amenda, pentru că aceasta nu este ceva material că s-o poți pierde. Ai pierdut copia procesului- verbal, care este cu totul altceva. În rest procedează cum ți-a spus și colegul Sache.

Link to comment
  • 2 years later...

Acum cateva zile am pierdut o amenda de rovinieta(am pierdut plicul cu amenda in el). Cum as putea sa o platesc? La oficiul poștal mi s-a zis ca va trebuii sa astept 2-3 luni sa platesc impozitul la primărie. Se poate si prin alte metode?(de preferat online)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.