Jump to content
POLITISTI.ro

Permis pierdut înainte de suspendare

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, pe 13 mai am fost depistat cu aparatul radar cu 118 km/h intr-o zona cu limita de 50, si mi s-a dispus amenda de 1300 de lei si suspendarea permisului de conducere pe o durata de 90 de zile, si mi s-a dat dovada cu drept de a conduce 15 zile si fara drept de reexaminare deoarece nu aveam 1 an de permis.

Nu am predat permisul politistului care m-a oprit deoarece il pierdusem cu cateva zile in urma, apoi am fost la IPJ Ilfov si am explicat situatia, iar domnul de acolo mi-a spus ca este ok iar pe 27 iulie ma asteapta pentru validarea permisului.

Intrebarea mea este, acum ca mai am mai putin de 2 saptamani pana la terminarea suspendarii, ar trebui sa ma duc la DRPCIV pentru a imi intocmi unul nou, sau sa astept pana dupa 28 iulie? Multumesc anticipat.

• 3 luni mai târziu...
Publicat

Buna ziua!As dori o lamurire din partea cuiva care cunoaste situatia.Pe 02 noiembrie am pierdut apelul facut pentru contestarea unui proces verbal de contraventie in care m-am ales cu amenda si permisul suspendat pe 90 de zile.In prima etapa am piedut si pe fond insa am facut apel ca sa mai trag de timp avand mare nevoie de permis.Intrebari:in cat timp predau permisul la politie de la pronuntarea deciziei definitive a instantei si daca pot circula in acest timp cu masina.O alta intrebare este daca am contestat pvc mai pot beneficia de reducerea perioadei de suspendare?Multumesc

• 1 an mai târziu...
Publicat

Am un prieten care mi a cerut ajutorul și așa am ajuns sa ma înscriu pe acest site. În luna Iulie a fost oprit de către un polițist, nu avea actele permisul la el, a primit amenda, iar pe lângă asta i a fost suspendat permisul deoarece a fost prins cu o alcoolemie de 0,11. Între timp el nu a mai găsit permisul pentru a l preda, îl are pierdut și nu știe cum sa procedeze. După un calcul făcut de el în luna Decembrie ar trebuie sa treacă perioada de suspendare. Ar putea sa meargă sa l declare pierdut? 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.