Jump to content
POLITISTI.ro

Cei care sunt in concediu de cresterea copilului dau examen?

Postare recomandată

Publicat

as avea si eu o intrebare pentru domnul mediator sau oricui din conducerea CNP care cunoaste acest subiect referitor acest examen.:

Cei care sunt in concediu de cresterea copilului dau examen?

Am o colega de serviciu care este in concediu de cresterea copilului pana in februarie 2012 si a fost chemata sa semeneze, nestiind ea a semnat.Intrebarea e urmatoarea: Ea daca a semnat acea punere la dispozitie mai trebuie sa dea acest examen?

Astazi tot am sunat la MRU la ijpf caras severin sa ne dea detalii daca noi dam acest examen.Raspunsul din partea lor a fost: NU STIM.... Reveniti cu un telefon!

Va multumesc tare mult pentru raspunsurile pe care mi le veti da!

Publicat

Daca un politist ajunge sa semneze o hartie fara sa se dumireasca clar despre ce e vorba in ea, atunci meritati sa fiti "zburati" din sistem. Parerea mea. Ordinul IGPF spune clar ca politistii aflati in concediu de maternitate sau de crestere a copilului nu dau examen. Principiul ala (cine nu casca bine ochii....) se aplica si colegei tale.

• Apreciez 1
Publicat

Ba ai primit. Ai aici, pe forum, un extras din Dispozitia IGPF si care specifica expres cine da si cine este exceptat de la examen.

E drept dispozitia nu specifica ce se intampla daca cineva aflat in concediu de cresterea copilului insista si face raport prin care solicita sa participe la concurs.

• Moderator
Publicat

dark cu ceva vreme in urma chiar tu i-ai raspuns unei colege ce intreba exact acelasi lucru,

Publicat

da stiu ca i-am raspuns si eu stiu ca nu voi participa deoarece nu am semnat acea punere la dispozitie dar acum intreb in numele unei colege daca ea participa daca a semnat acea hartie.iar in ultimele zile am aflat ca a venit o dispozitie cum ca cei aflati in concediu de cresterea copilului, la terminarea concediului li se va acorda un post vacant in tot inspectoratului... mai stie cineva despre aceasta hartie pentru ca eu stiam, de fapt asa scrie in codul muncii ca pleci de pe un loc te intorci pe acelasi loc daca nu este restructurat...

eu acum intreb pentru colega mea.

Publicat

eu am citit si acea dispozitie dar ea a semnat acel raport o poate afecta cu ceva?

Publicat

Daca ia examenul nu.... Acum ca a facut acel raport practic si-a pus functia la bataie. Ce isi face omul cu mana lui, se lucru sfant.

Publicat

normal ei nici nu ar fi trebuit sa i se dea acea hartie la semnat deoarece se afla in concediu, iar pe 14 iulie a venit o noua dispozitie a inspectorului igpf care spune negru pe alb ca ea nu va sustine acest examen si i se va pastra locul.dupa mintea mea ea nu ar mai trebui sa vina sa sustina acest examen. totusi as vrea o parere avizata al unui membru din conducerea cnp daca nu cer prea mult.....

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.