Jump to content
POLITISTI.ro

Cei care sunt in concediu de cresterea copilului dau examen?


Recommended Posts

as avea si eu o intrebare pentru domnul mediator sau oricui din conducerea CNP care cunoaste acest subiect referitor acest examen.:

Cei care sunt in concediu de cresterea copilului dau examen?

Am o colega de serviciu care este in concediu de cresterea copilului pana in februarie 2012 si a fost chemata sa semeneze, nestiind ea a semnat.Intrebarea e urmatoarea: Ea daca a semnat acea punere la dispozitie mai trebuie sa dea acest examen?

Astazi tot am sunat la MRU la ijpf caras severin sa ne dea detalii daca noi dam acest examen.Raspunsul din partea lor a fost: NU STIM.... Reveniti cu un telefon!

Va multumesc tare mult pentru raspunsurile pe care mi le veti da!

Link to comment

Daca un politist ajunge sa semneze o hartie fara sa se dumireasca clar despre ce e vorba in ea, atunci meritati sa fiti "zburati" din sistem. Parerea mea. Ordinul IGPF spune clar ca politistii aflati in concediu de maternitate sau de crestere a copilului nu dau examen. Principiul ala (cine nu casca bine ochii....) se aplica si colegei tale.

  • Upvote 1
Link to comment

Ba ai primit. Ai aici, pe forum, un extras din Dispozitia IGPF si care specifica expres cine da si cine este exceptat de la examen.

E drept dispozitia nu specifica ce se intampla daca cineva aflat in concediu de cresterea copilului insista si face raport prin care solicita sa participe la concurs.

Link to comment

da stiu ca i-am raspuns si eu stiu ca nu voi participa deoarece nu am semnat acea punere la dispozitie dar acum intreb in numele unei colege daca ea participa daca a semnat acea hartie.iar in ultimele zile am aflat ca a venit o dispozitie cum ca cei aflati in concediu de cresterea copilului, la terminarea concediului li se va acorda un post vacant in tot inspectoratului... mai stie cineva despre aceasta hartie pentru ca eu stiam, de fapt asa scrie in codul muncii ca pleci de pe un loc te intorci pe acelasi loc daca nu este restructurat...

eu acum intreb pentru colega mea.

Link to comment

normal ei nici nu ar fi trebuit sa i se dea acea hartie la semnat deoarece se afla in concediu, iar pe 14 iulie a venit o noua dispozitie a inspectorului igpf care spune negru pe alb ca ea nu va sustine acest examen si i se va pastra locul.dupa mintea mea ea nu ar mai trebui sa vina sa sustina acest examen. totusi as vrea o parere avizata al unui membru din conducerea cnp daca nu cer prea mult.....

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.