Jump to content
POLITISTI.ro

Sanctiunea pentru obiecte aplicate pe parbriz

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua am si eu o nelamurire referitoare la art. 112, alin. (1), litera "l" si litera "m" din OUG 195/2002 . Inteleg amendarea persoanelor care fac exces de zel adica au puse pe oglinga sau parbriz tot felul de cruciulite, afise , poze, zaruri ...etc , dar mai precis la ce se refera acest articol ca mie i-mi pare cam ambiguu , vreau sa intreb daca se ia amenda si pentru camera , gps si vinieta deoarece multi dintre noi circulam prin afara , eu de exemplu odata la 2 luni merg in Austria , am vinieta lipita pe parbriz deoarece e obligatoriu la ei sa o lipesti in partea dreapta pe parbriz , totodata am si camera video pe care o am pusa in spatele oglinzii si mai am si suport Gps care e lipit de parbriz in partea din mijloc jos . Aceste accesorii gps-ul si camera i-mi sunt foarte folositoare , consider aceste lucruri foarte utile, daca nu chiar vitale , iau amenda cand intru in tara cu vinieta din austria lipita pe parbriz? Rog pe cineva sa ma lamureasca deoarece aceasta lege se poate interpreta in mai multe feluri .

• Marius a modificat titlul în Sanctiunea pentru obiecte aplicate pe parbriz

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.