Jump to content
POLITISTI.ro

Vecinul si-a depus molozul la mine


RaduCostea

Recommended Posts

Buna ziua,

Dupa ce si-a renovat casa, vecinul neavand loc la el deoarece detine 3 masini, si-a aruncat molozul si alte gunoaie la mine. Cand i-am spus sa-l ia din fata casei mele(intre trotuar si carosabil pe iarba), mi-a spus pe un ton recalcitrant ca e pe domeniu public, asa ca nu e treaba mea si ca il vor lua cei insarcinati cu curatenia de primavara. Ce pot face in cazul de fata? Multumesc.

Edited by RaduCostea
  • Downvote 1
Link to comment
  • Moderator

Luati legatura cu gardienii publici din cadrul Primariei, astfel de fapte nu intra in competenta de solutionare a Politiei Romane.

Link to comment

"... și-a aruncat molozul și alte gunoaie la mine." Greșit, domnule Radu Costea! Vecinul dvs. a depozitul molozul pe domeniul public și poate fi sancționat contravențional pentru ca a procedat în acest mod. Dvs. sunteți proprietar pe terenul din jurul casei și împrejmuit de gard. Trotuarul, spațiul verde și partea carosabila din fata proprietății dvs. nu va aparțin, ci fac parte din domeniul public!

Sunteți genul de om care ridica ștergătoarele autovehiculelor parcate în fata proprietății sale? Cu siguranță!

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.