Jump to content
POLITISTI.ro

Vecinul si-a depus molozul la mine

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua,

Dupa ce si-a renovat casa, vecinul neavand loc la el deoarece detine 3 masini, si-a aruncat molozul si alte gunoaie la mine. Cand i-am spus sa-l ia din fata casei mele(intre trotuar si carosabil pe iarba), mi-a spus pe un ton recalcitrant ca e pe domeniu public, asa ca nu e treaba mea si ca il vor lua cei insarcinati cu curatenia de primavara. Ce pot face in cazul de fata? Multumesc.

Modificat de RaduCostea
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Luati legatura cu gardienii publici din cadrul Primariei, astfel de fapte nu intra in competenta de solutionare a Politiei Romane.

Publicat

"... și-a aruncat molozul și alte gunoaie la mine." Greșit, domnule Radu Costea! Vecinul dvs. a depozitul molozul pe domeniul public și poate fi sancționat contravențional pentru ca a procedat în acest mod. Dvs. sunteți proprietar pe terenul din jurul casei și împrejmuit de gard. Trotuarul, spațiul verde și partea carosabila din fata proprietății dvs. nu va aparțin, ci fac parte din domeniul public!

Sunteți genul de om care ridica ștergătoarele autovehiculelor parcate în fata proprietății sale? Cu siguranță!

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.