Jump to content
POLITISTI.ro

Statie mașină și cea portabilă pornite simultan


AdrianAG

Recommended Posts

De fiecare dată când am ocazia incerc sa ii dau de cap unei probleme care mă frământă și care, sper eu, să aibă o soluție. Deci, probabil după cum bine știți aproape toate "Golanurile" noastre au stații Motorola MTM800 iar noi in dotarea personala, stații Motorola MTH 800/800L.

A reușit până acum unul din colegi să poată folosi aceste stații, inclusiv când și cele ale colegilor din auto sunt pornite, fara a crea acea infernală microfonie? Exista vreo setare care să preia semnalul stațiilor Tetra mobile și să dea prioritate statie auto la redare? M-am saturat sa tot dau încet statia portabilă când urc sus, uneori din pricina evenimentelor sau a situațiilor uit sa dau mai tare volumul la cea personală.

Până acum am tot butonat pe 'ici pe 'colo dar nimic, nu i-am dat de cap. Poate vreun coleg mai iscusit sa fi găsit rezolvarea sau așteptam ceva tehnologie noua? 

Edited by AdrianAG
Link to comment

Și de ce trebuie să ai ambele stații pornite simultan atunci când ești în mașină?! Dacă ai de făcut verificări, pe cea portabilă, o pornești atunci, dar mai mult te încurcăsă să le ai pornite pe ambele și nu cred că există posibilitatea să se dezactiveze automat cea portabilă, atunci când ești lângă cea fixă, dar poți adresa o întrebare celor de la comunicații și informatică, pentru că teoretic ei ar trebui să știe răspunsul.

Link to comment

Le am pornite pe amândouă din mai multe motive, semnalul e mult mai puternic la cea auto, e mult mai ușor de folosit apucând microfonul, nu degeaba restul polițiilor au ambele stații funcționale simultan.

Ideea e că nu țin statia portabilă închisă pentru ca in multe cazuri am fost nevoit să sar din mașină și sigur în fugă nu as fi putut să manevrez statia astfel încât să o pornesc. Dar o să întreb la comunicații, mersi.

Edited by AdrianAG
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.