Jump to content
POLITISTI.ro
Marius

Cluburile Politisti.ro

Recommended Posts

Marius

Cluburile sunt zone create pentru membri şi pot conţine forumuri, calendare şi categorii pentru descărcărcarea de fişiere (biblioteca). Ele reprezintă o modalitate de a sprijini şi dezvolta mini-comunităţile dintr-un website, ceva similar grupurilor de pe Facebook. 

Directorul cluburilor

Directorul-cluburilor.jpg.fff1bd6f0933cf

Pagina principală a unui club.

Pagina-home-a-unui-club.jpg.aa1cb725c1f1

Lista membrilor unui club

Lista-membrilor-clubului.jpg.ea4dfeeb52a

Exemplu de conţinut într-un club (în acest caz, un subiect de discuţie - topic).

591d73b56e6b1_continut-inclub.jpg.795ef6

 

Sunt disponibile mai multe tipuri de cluburi:

 1. Club deschis - pe care oricine le poate vedea şi se poate alătura. Este necesară înscrierea/alăturarea în club pentru a participa (posta).
 2. Club închis - pe care oricine le poate vedea în director, dar înscrierea trebuie aprobată de un lider de club sau de un moderator al clubului. Utilizatorii non-membri ai clubului vor vedea numai lista de membri - nu vor putea vedea zona cu activităţi sau conţinutul postat.
 3. Club privat - care nu este afişat deloc, iar utilizatorii trebuie să fie invitaţi de un lider al clubului sau un moderator al clubului.

Membrii Cluburilor. Fiecare club poate avea trei categorii de membrii:

 • Lider - are toate permisiunile unui moderator şi poate adăuga şi alţi moderatori. De asemenea, pot adăuga zone de conţinut (a se vedea mai jos). Fondatorul clubului este automat un lider.
 • Moderator al clubului - aşa cum sugerează şi denumirea, au capacitatea de a modera conţinutul postat în cadrul clubului. Moderatorii pot, de asemenea, elimina membrii dintr-un club.
 • Membrii clubului - toţi ceilalţi utilizatori care se alătură clubului.

Pentru cluburile închise, există un proces de aprobare. Utilizatorii pot solicita să se alăture şi cererea trebuie să fie aprobată de un lider. Liderii primesc o notificare atunci când un utilizator solicită să se alăture în club. Utilizatorul primeşte la rândul său o notificare atunci când cererea este aprobată sau respinsă.

aprobare-refuzare-inscriere.gif.f2c67b0f

Conţinutul cluburilor. Liderul clubului poate adăuga o varietate de zone de conţinut în club - forumuri, calendare şi aşa mai departe. Este important de reţinut că aceste zone de conţinut sunt complet funcţionale, la fel cum sunt şi în celălalte zone ale site-ului. Ele vor apărea în rezultatele căutării din site, în fluxurile de activităţi, utilizatorii le pot urmări, le pot încorpora în alte postări şi aşa mai departe. Dacă un utilizator are permisiunea să vadă un forum (de exemplu), tot la fel şi în cazul unui club, acesta poate interacţiona exact ca şi în alte forumuri pe care are permisiunea să le vădă, iar acelaşi lucru este valabil şi pentru toate celelalte tipuri de conţinut (blog, calendar, galerie, bibliotecă fişiere etc).
Fiecare zonă de conţinut pe care o adaugă un lider poate avea un titlu personalizat şi va apărea în pagina de navigare din club. Aceasta înseamnă, de exemplu, că pot exista mai multe forumuri în cadrul unui club care pot avea şi nume diferit.

Vom crea cluburi în funcţie de zone/unităţi teritoriale (Bucureşti şi judeţe) ce vor permite membrilor din zona respectivă să socializeze, se pot cunoaște mai bine, ori pot dezvolta discuţii în interiorul cluburilor orientate pe problemele din zona respectivă, se pot organiza întâlniri etc. Pentru asta căutăm poliţişti din zona respectivă care să fie promovaţi ca lideri ai clubului şi care pot ajuta cu eventualele confirmări ale membrilor în secţiunea privată şi aşa mai departe, într-un cuvânt liderii cluburilor să fie un fel de reprezentanţi ai site-ului Politisti.ro în fiecare zonă a ţării.

Nu ezitaţi să postaţi aici părerile, sugestiile şi eventualele întrebări ori nelămuriri cu privire la această nouă funcţionalitate - Cluburile politisti.ro

 • Upvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sache

Cine va decide liderii si moderatorii unui club? Câți lideri și moderatori poate avea un club?

Membrii unui club pot vedea și postările altor cluburi? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ramtha

Asa cu siguranta ar creste popularitatea forumului intrucat fiecare lider de club va cauta sa-si atraga membri.

O idee buna!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marius
în urmă cu 5 ore, Sache a scris:

Cine va decide liderii si moderatorii unui club?

Răspunsul este echipa administrativă a site-ului, dar așa în mod mai direct, cam eu voi decide.

Căutăm polițiști care în primul rând își doresc și vor să se implice. Aceștia vor fi aleși dintre membrii activi, adică cei ce intră, citesc și poztează aproape zilnic.

în urmă cu 5 ore, Sache a scris:

Câți lideri și moderatori poate avea un club?

Unul sau mai mulți.

în urmă cu 5 ore, Sache a scris:

Membrii unui club pot vedea și postările altor cluburi? 

Asta depinde de tipul cluburi respectiv. 

Club deschis - pe care oricine le poate vedea şi se poate alătura. Este necesară înscrierea/alăturarea în club pentru a participa (citi și posta).

Club închis - pe care oricine poate vedea în director clubul, dar înscrierea trebuie aprobată de un lider de club sau de un moderator al clubului. Utilizatorii non-membri ai clubului vor vedea numai lista de membri - nu vor putea vedea zona cu activităţi sau conţinutul postat.

Club privat - care nu este afişat deloc, iar utilizatorii trebuie să fie invitaţi de un lider al clubului sau un moderator al clubului.

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
BGeorge

Propun ca aceste cluburi sa fie strict pentru recrutarea si cunoasterea membrilor. Altfel, cred ca anumite sectiuni ale forumului vor intra incet in umbra iar discutiile despre diverse probleme de natura profesionala se vor purta exclusiv intr-un club unde sunt cei mai multi membri si unde poate nu vor avea acces toti membri site-ului.

De asemenea, cred ca ar ajuta la promovarea site-ului crearea unei embleme cu logo-ul politisti.ro si numele clubului local si multiplicarea ei de catre liderii acelui club la nivel local. 

Si nu in ultimul rand, propun crearea unui club si pentru colectionarii de embleme de politie. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sache

Marius, mulțumesc pentru precizări. Dacă voi considerați ca aceasta inițiativa ca aduce beneficii acestei comunități, atunci este în regula și susțin asa ceva.

P.S. În completare la ceea ce a spus BGeorge propun crearea unui club al posesorilor de mașini cu volanul pe partea dreapta.:))

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marius

Nu, cluburile vor fi create deocamdată doar în funcţie de zone/unităţi teritoriale (Bucureşti şi judeţe) care să permită membrilor din zona respectivă să socializeze. Repet, se pot cunoaște mai bine, ori pot dezvolta discuţii în interiorul cluburilor orientate doar pe problemele din zona respectivă, se pot organiza întâlniri zonale ale membrilor etc. NU vom permite discuții despre diverse probleme de natură profesională în cluburi, acestea vor fi mutate de echipa administrativă în secțiunile corespunzătoare ale forumului. Discuțiile de natură profesională trebuie menținute în secțiunile forumului pentru a se bucura de audiență mai mare (un sfat, o opinie pertinentă o poți obține de la orice coleg, indiferent unde își desfășoară activitatea), iar acest lucru e în interesul tuturor.

 • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sache

Asa da! Credeam ca se va "dilua" forumul. E bine sa rămânem uniți, dar sa ne aplecam si asupra problemelor noastre locale, care nu interesează majoritatea membrilor forumului.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Horia

Cine se poate inscrie in aceste cluburi? 
Scrie acolo ca in cazul clubului inchis, utilizatorii non-membri ai clubului vor vedea numai lista de membri si nu vor putea vedea zona cu activitati, adica continutul postat, ori in aceasta situatie oricine poate vedea din ce club facem parte?

Edited by Horia

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marius

În cluburi se pot înscrie doar membrii forumului - cei care au înregistrat cont de membru. Secţiunea/paginile cluburilor nu vor fi accesibile vizitatorilor (celor care nu au cont de membru înregistrat) şi nici nu vor fi indexate de google etc. deci nu trebuie să vă faceţi astfel de griji.

PS: Aştept de la cei interesaţi să fie lideri ai cluburilor din zona lor un semn prin intermediul mesageriei personale.

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sache

Deci, nu doar de membrii confirmați ca polițiști, ci de toți membrii?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marius

Da, toți membrii pot solicita înscrierea în club (liderul/moderatorii pot permite ori îi pot exclude), pentru că în acest fel putem și ajuta cu eventualele confirmări ale membrilor în secţiunea privată. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Similar Content

  • Cristi
   By Cristi
   Doamne fereste!
   Sambata, 31 octombrie, UPDATE
   08:17 Prim-ministrul Victor Ponta a convocat sedinta de guvern, sambata, pentru declararea doliului national timp de 3 zile, informeaza Biroul de presa al Executivului. Sedinta va incepe la ora 12,30.
   07:45 Sinteza declaratiilor lui Raed Arafat:
   - Apelul a intrat la 22:32, au fost mobilizate primele forte si au inceput deplasarea catre locul incendiului, ajungand la 22:43 de minute. In 11 minute.
   - A fost solicitata declansarea planului rosu, prevazut pentru un numar mare de victime.
   - Echipajele care au fost deplasate: 3 autospeciale de transport victime multiple, 2 unitati de primiri urgente; 29 de ambulante de prim ajutor; 3 unitati mobile de Terapie Intensiva; 1 autospecial de medic de urgenta; 11 masini de pompieri, peste 150 de persoane.
   - 88 de persoane transportate, din care multi in stare grava. Pana la 184, s-au prezentat la spital persoane transferate prin mijloace private.
   - In toate spitalele, au mai ramas 146 de pacienti internati si 1 deces care a survenit dupa ajungerea la UPU la Spitalul Universitar.
   - Din cei 26 de decedati, 17 cel putin nu sunt inca identificati. Din cei 146 de pacienti internati, 5 inca neidentificati.
   - La nivelul ISU, nu exista nicio document, nicio solicitare pentru autorizarea activitatii din locatia respectiva. Nu era emisa o autorizatie din partea ISU
   07:00: Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, pentru MEDIAFAX, ca sambata, la ora 07.00, se intruneste la Guvern Comitetul pentru Situatii de Urgenta, in cazul incendiului de la Clubul Colectiv din Capitala, in urma caruia au murit 27 de persoane si alte aproximativ 200 au fost ranite.
   Raed Arafat, seful Departamentului pentru situatii de urgenta din Ministerul Afacerilor Interne, coordoneaza interventiile in urma incendiului izbucnit, vineri seara, din Clubul Colectiv din Capitala, unde sute de persoane asistau la un concert.
   O tragedie de proportii ingenunchiaza zeci de familii: 27 de tineri au murit vineri noapte si 162 au ajuns la spital, dupa ce s-a dezlantuit infernul, intr-un club din Capitala. Localul a luat foc in timp ce cateva sute de persoane petreceau acolo, la concertul trupei rock "Goodbye to Gravity". Un spectacol pirotehnic, ce trebuia sa faca showul de neuitat, a declansat insa iadul. Totul s-a aprins in jur si pentru multi spectatori a fost sfarsitul!
   O coincidenta teribila este ca prima piesa de pe albumul "Mantre de Razboi", lansat aseara, se numeste "The day we die" - "Ziua in care murim".
   Spectacolul pirotehnic a dezlantuit haosul in clubul in care sute de oameni venisera la concertul trupei Goodbye to Gravity. Cateva scantei, care au sarit de la artificii, au aprins mai intai un stalp, apoi totul a devenit o mare de flacari, povestesc martorii.
   "Un material inflamabil, care izola un stalp, a luat foc de la niste artificii. Totul s-a desfasurat in decursul a cateva secunde" - spune un martor.
   "Au facut pirotehnice la concert si a luat foc o schela. S-au extins flacarile pana la tavan si a cazut totul peste noi. Noroc ca ai scapat" - povesteste ingrozit un tanar.
   Au urmat scene greu de imaginat.
   "Erau usile inchise. S-au deschis usile, a aparaut din nou valvataia, nu aveam aer ne-am lasat in jos, pentru ca flacarile veneau de undeva de sus, vedeti ca sunt parlit si pe par", relateaza altcineva.
   "Nu stiu cum am iesit, ce am facut. Ideea e ca am iesit si am vazut un foc extraordinar de mare si o gramada de oameni care se imbulzeau sa iasa... A fost nenorocire", spune alt tanar.
   Intre timp, au ajuns si echipajele de prim ajutor. A urmat o actiune de salvare impresionanta.
   Dupa ce pompierii au stins incendiul, in lupta pentru viata au intrat si oamenii care au scapat teferi din aceasta cumpana cumplita. S-au intors in club, sa ii ajute pe salvatori.
   SUMARUL EVENIMENTELOR:
   ►Un incendiu puternic a avut loc, vineri seara, la clubul Colectiv din zona Piata Unirii din Capitala.
   ►Ultimul bilant anuntat oficial: 27 de morti si peste 162 de raniti.
   ►Procurorul de caz: A fost deschis dosar penal. Principala ipoteza de lucru este incendiul, nu explozia.
   ►Martor: Incendiul, provocat de artificiile din timpul spectacolului.
   ►Mesajul lui Klaus Iohannis: Sunt cutremurat.
   ►Gabriel Oprea: Este o mare tragedie. Este alarma generala la MAI. 
   ►MAI a activat codul rosu pentru situatii de urgenta.
   ►Ministerul Sanatatii a facut apel la donare de sange.
   Sursa : stirileprotv.ro
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.