Jump to content
POLITISTI.ro

Cluburile Politisti.ro


Marius

Recommended Posts

 • Moderator

Cluburile sunt zone create pentru membri şi pot conţine forumuri, calendare şi categorii pentru descărcărcarea de fişiere (biblioteca). Ele reprezintă o modalitate de a sprijini şi dezvolta mini-comunităţile dintr-un website, ceva similar grupurilor de pe Facebook. 

Directorul cluburilor

Directorul-cluburilor.jpg.fff1bd6f0933cf

Pagina principală a unui club.

Pagina-home-a-unui-club.jpg.aa1cb725c1f1

Lista membrilor unui club

Lista-membrilor-clubului.jpg.ea4dfeeb52a

Exemplu de conţinut într-un club (în acest caz, un subiect de discuţie - topic).

591d73b56e6b1_continut-inclub.jpg.795ef6

 

Sunt disponibile mai multe tipuri de cluburi:

 1. Club deschis - pe care oricine le poate vedea şi se poate alătura. Este necesară înscrierea/alăturarea în club pentru a participa (posta).
 2. Club închis - pe care oricine le poate vedea în director, dar înscrierea trebuie aprobată de un lider de club sau de un moderator al clubului. Utilizatorii non-membri ai clubului vor vedea numai lista de membri - nu vor putea vedea zona cu activităţi sau conţinutul postat.
 3. Club privat - care nu este afişat deloc, iar utilizatorii trebuie să fie invitaţi de un lider al clubului sau un moderator al clubului.

Membrii Cluburilor. Fiecare club poate avea trei categorii de membrii:

 • Lider - are toate permisiunile unui moderator şi poate adăuga şi alţi moderatori. De asemenea, pot adăuga zone de conţinut (a se vedea mai jos). Fondatorul clubului este automat un lider.
 • Moderator al clubului - aşa cum sugerează şi denumirea, au capacitatea de a modera conţinutul postat în cadrul clubului. Moderatorii pot, de asemenea, elimina membrii dintr-un club.
 • Membrii clubului - toţi ceilalţi utilizatori care se alătură clubului.

Pentru cluburile închise, există un proces de aprobare. Utilizatorii pot solicita să se alăture şi cererea trebuie să fie aprobată de un lider. Liderii primesc o notificare atunci când un utilizator solicită să se alăture în club. Utilizatorul primeşte la rândul său o notificare atunci când cererea este aprobată sau respinsă.

aprobare-refuzare-inscriere.gif.f2c67b0f

Conţinutul cluburilor. Liderul clubului poate adăuga o varietate de zone de conţinut în club - forumuri, calendare şi aşa mai departe. Este important de reţinut că aceste zone de conţinut sunt complet funcţionale, la fel cum sunt şi în celălalte zone ale site-ului. Ele vor apărea în rezultatele căutării din site, în fluxurile de activităţi, utilizatorii le pot urmări, le pot încorpora în alte postări şi aşa mai departe. Dacă un utilizator are permisiunea să vadă un forum (de exemplu), tot la fel şi în cazul unui club, acesta poate interacţiona exact ca şi în alte forumuri pe care are permisiunea să le vădă, iar acelaşi lucru este valabil şi pentru toate celelalte tipuri de conţinut (blog, calendar, galerie, bibliotecă fişiere etc).
Fiecare zonă de conţinut pe care o adaugă un lider poate avea un titlu personalizat şi va apărea în pagina de navigare din club. Aceasta înseamnă, de exemplu, că pot exista mai multe forumuri în cadrul unui club care pot avea şi nume diferit.

Vom crea cluburi în funcţie de zone/unităţi teritoriale (Bucureşti şi judeţe) ce vor permite membrilor din zona respectivă să socializeze, se pot cunoaște mai bine, ori pot dezvolta discuţii în interiorul cluburilor orientate pe problemele din zona respectivă, se pot organiza întâlniri etc. Pentru asta căutăm poliţişti din zona respectivă care să fie promovaţi ca lideri ai clubului şi care pot ajuta cu eventualele confirmări ale membrilor în secţiunea privată şi aşa mai departe, într-un cuvânt liderii cluburilor să fie un fel de reprezentanţi ai site-ului Politisti.ro în fiecare zonă a ţării.

Nu ezitaţi să postaţi aici părerile, sugestiile şi eventualele întrebări ori nelămuriri cu privire la această nouă funcţionalitate - Cluburile politisti.ro

 • Upvote 6
Link to comment

Cine va decide liderii si moderatorii unui club? Câți lideri și moderatori poate avea un club?

Membrii unui club pot vedea și postările altor cluburi? 

Link to comment

Asa cu siguranta ar creste popularitatea forumului intrucat fiecare lider de club va cauta sa-si atraga membri.

O idee buna!

Link to comment
 • Moderator
în urmă cu 5 ore, Sache a scris:

Cine va decide liderii si moderatorii unui club?

Răspunsul este echipa administrativă a site-ului, dar așa în mod mai direct, cam eu voi decide.

Căutăm polițiști care în primul rând își doresc și vor să se implice. Aceștia vor fi aleși dintre membrii activi, adică cei ce intră, citesc și poztează aproape zilnic.

în urmă cu 5 ore, Sache a scris:

Câți lideri și moderatori poate avea un club?

Unul sau mai mulți.

în urmă cu 5 ore, Sache a scris:

Membrii unui club pot vedea și postările altor cluburi? 

Asta depinde de tipul cluburi respectiv. 

Club deschis - pe care oricine le poate vedea şi se poate alătura. Este necesară înscrierea/alăturarea în club pentru a participa (citi și posta).

Club închis - pe care oricine poate vedea în director clubul, dar înscrierea trebuie aprobată de un lider de club sau de un moderator al clubului. Utilizatorii non-membri ai clubului vor vedea numai lista de membri - nu vor putea vedea zona cu activităţi sau conţinutul postat.

Club privat - care nu este afişat deloc, iar utilizatorii trebuie să fie invitaţi de un lider al clubului sau un moderator al clubului.

 • Upvote 1
Link to comment
 • Member

Propun ca aceste cluburi sa fie strict pentru recrutarea si cunoasterea membrilor. Altfel, cred ca anumite sectiuni ale forumului vor intra incet in umbra iar discutiile despre diverse probleme de natura profesionala se vor purta exclusiv intr-un club unde sunt cei mai multi membri si unde poate nu vor avea acces toti membri site-ului.

De asemenea, cred ca ar ajuta la promovarea site-ului crearea unei embleme cu logo-ul politisti.ro si numele clubului local si multiplicarea ei de catre liderii acelui club la nivel local. 

Si nu in ultimul rand, propun crearea unui club si pentru colectionarii de embleme de politie. :D

Link to comment

Marius, mulțumesc pentru precizări. Dacă voi considerați ca aceasta inițiativa ca aduce beneficii acestei comunități, atunci este în regula și susțin asa ceva.

P.S. În completare la ceea ce a spus BGeorge propun crearea unui club al posesorilor de mașini cu volanul pe partea dreapta.:))

Link to comment
 • Moderator

Nu, cluburile vor fi create deocamdată doar în funcţie de zone/unităţi teritoriale (Bucureşti şi judeţe) care să permită membrilor din zona respectivă să socializeze. Repet, se pot cunoaște mai bine, ori pot dezvolta discuţii în interiorul cluburilor orientate doar pe problemele din zona respectivă, se pot organiza întâlniri zonale ale membrilor etc. NU vom permite discuții despre diverse probleme de natură profesională în cluburi, acestea vor fi mutate de echipa administrativă în secțiunile corespunzătoare ale forumului. Discuțiile de natură profesională trebuie menținute în secțiunile forumului pentru a se bucura de audiență mai mare (un sfat, o opinie pertinentă o poți obține de la orice coleg, indiferent unde își desfășoară activitatea), iar acest lucru e în interesul tuturor.

 • Upvote 4
Link to comment

Asa da! Credeam ca se va "dilua" forumul. E bine sa rămânem uniți, dar sa ne aplecam si asupra problemelor noastre locale, care nu interesează majoritatea membrilor forumului.

Link to comment

Cine se poate inscrie in aceste cluburi? 
Scrie acolo ca in cazul clubului inchis, utilizatorii non-membri ai clubului vor vedea numai lista de membri si nu vor putea vedea zona cu activitati, adica continutul postat, ori in aceasta situatie oricine poate vedea din ce club facem parte?

Edited by Horia
Link to comment
 • Moderator

În cluburi se pot înscrie doar membrii forumului - cei care au înregistrat cont de membru. Secţiunea/paginile cluburilor nu vor fi accesibile vizitatorilor (celor care nu au cont de membru înregistrat) şi nici nu vor fi indexate de google etc. deci nu trebuie să vă faceţi astfel de griji.

PS: Aştept de la cei interesaţi să fie lideri ai cluburilor din zona lor un semn prin intermediul mesageriei personale.

 • Upvote 1
Link to comment
 • Moderator

Da, toți membrii pot solicita înscrierea în club (liderul/moderatorii pot permite ori îi pot exclude), pentru că în acest fel putem și ajuta cu eventualele confirmări ale membrilor în secţiunea privată. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.