Jump to content
POLITISTI.ro

Perioadă necesară studiu


Dabi

Recommended Posts

Bună seara, 

Am o intrebare legată de timpul necesar ce trebuie alocat studierii pentru admiterea la una dintre scolile de politie sau academie.

Concret, in condițiile in care mai sunt aproximativ 5-6 luni pana ce are loc admitere din iulie si august pentru școala de agenti de politie, respectiv academie, există timp de a parcurge si învață toata materia?

Este un plan realist pentru materia necesara admiterii la școala de agenti? Dar pentru academie? Tinând cont de faptul ca aici e vorba si despre istorie.

Înțeleg ca este un lucru subiectiv, depinde de ritmul si modul fiecăruia de asimilare a informațiilor, însă mă interesează daca acest lucru ar fi posibil.

Toate bune!

Link to comment
  • Member

Este un lucru foarte subiectiv! E important la ce nivel esti in clipa asta, cat de repede poti sa asimilezi, cat timp esti dispus sa aloci zilnic pentru invatat/pregatire fizica.

In principiu, daca nu esti la un nivel foarte scazut, ai capacitate de memorare si intelegere medie/peste medie si esti dispus sa investesti 4-5 ore/zi poti intra fara mari dificultati la scoala de agenti si poate cu ceva emotii la Academie.

Succces!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.