Jump to content
POLITISTI.ro

Ce inseamna intimat?

Postare recomandată

Publicat

Buna ! Sunt chemat in instanta , avand doua dosare penale de natura rutiera acestea fiind facute la intervale de cateva ore distanța unul de altul . Solutia la ambele dosare este un an inchisoare cu 2 ani de supraveghere , cu amanarea aplicarii pedepsei . Consilierul meu de la sediul de probatiune a anuntat instanta ca am doua dosare(crezand ca dupa ce am fost condamnat pentru prima am facut si o a doua fapta) . Acuma intrebarea mea este ce pot sa patesc ca pe citatie scrie ca sunt chemat in instanta ca intimat in citatie scriind :  revocarea / anularea amanarii aplicarii pedepsei . Ma intereseaza daca pot sa primesc cu suspendare sau executare ? Adica daca se poate schimba pedeapsa pe care am primit-o de prima data . Tin sa spun ca ambele solutii au fost legalizate .

• Marius a modificat titlul în Ce inseamna intimat?
  • Moderator
Publicat

Intimat - persoană chemată în judecată în faţa instanţei de apel sau de recurs prin folosirea căii de atac de către partea adversă ori de procuror.

Publicat

Ai toate șansele să fii cazat la „ Beciul Domnesc”, dar nu dispera. Acum a devenit un loc de cazare de cinci stele. Are mic dejun, prânz și cină incluse și room service.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.