Aylin777 Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Am locuit cu chirie cateva luni cu prietenul meu.Nu am facut niciun contract.Fosta sefa a prietenului meu e ruda ceva cu pers care ne a inchiriat.Am avut un conflict cu acea sefa si i a cerut cheia de la apartament fara posibilitatea de a-si recupera lucrurile.Mentionez ca prietenul meu lucra ca vanzator si era corect si nu avea niciun drept sa i opreasca lucrurile.Am platit si utilitatile.Problema a fost ca a vrut sa demisioneze.Cer un sfat.Vreau sa recuperam bunurile noastre.La inceputul mutarii noastre in apartament mi s-a facut o ancheta sociala care mi-a folosit la servici,daca m-ar putea avantaja cumva... Link to comment
cristyyan Posted August 11 Share Posted August 11 Bună seara! Am rămas cu niște scule de construcție personale la fosta concubina si familia ei,parinti si un frate, pe care nu pot sa le mai recuperez. Nu vor sa mi le mai restituie,pot apele la sectia de politie de unde apartin ei pt ajutor in recuperare. Sau cum sa procedez legal! Va mulțumesc! Link to comment
Moderator Marius Posted August 11 Moderator Share Posted August 11 @cristyyan, Vei merge degeaba la secția de poliție, pentru că Poliția Română nu este firmă de recuperări. Astfel de activități nu intră în sfera de competență a poliției. În schimb, îți poți angaja un avocat care să formuleze o acțiune la instanța de judecată pentru recuperarea bunurilor, iar după ce vei avea o decizie favorabilă a instanței poți apela la un executor judecătoresc. 1 Link to comment
Recommended Posts