Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperarea unor bunuri dintr-o locuinţă unde am stat


Aylin777

Recommended Posts

Am locuit cu chirie cateva luni cu prietenul meu.Nu am facut niciun contract.Fosta sefa a prietenului meu e ruda ceva cu pers care ne a inchiriat.Am avut un conflict cu acea sefa si i a cerut cheia de la apartament fara posibilitatea de a-si recupera lucrurile.Mentionez ca prietenul meu lucra ca vanzator si era corect si nu avea niciun drept sa i opreasca lucrurile.Am platit si utilitatile.Problema a fost ca a vrut sa demisioneze.Cer un sfat.Vreau sa recuperam bunurile noastre.La inceputul mutarii noastre in apartament mi s-a facut o ancheta sociala care mi-a folosit la servici,daca m-ar putea avantaja cumva...

Link to comment
  • Catalin changed the title to Recuperarea unor bunuri dintr-o locuinţă unde am stat cu chirie
  • 5 years later...

Bună seara! Am rămas cu niște scule de construcție personale la fosta concubina si familia ei,parinti si un frate, pe care nu pot sa le mai recuperez. Nu vor sa mi le mai restituie,pot apele la sectia de politie de unde apartin ei pt ajutor in recuperare. Sau cum sa procedez legal! Va mulțumesc!

Link to comment
  • Moderator

@cristyyan,
Vei merge degeaba la secția de poliție, pentru că Poliția Română nu este firmă de recuperări. Astfel de activități nu intră în sfera de competență a poliției.

În schimb, îți poți angaja un avocat care să formuleze o acțiune la instanța de judecată pentru recuperarea bunurilor, iar după ce vei avea o decizie favorabilă a instanței poți apela la un executor judecătoresc.

  • Upvote 1
Link to comment
  • Marius changed the title to Recuperarea unor bunuri dintr-o locuinţă unde am stat

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.