Jump to content
POLITISTI.ro

Retragere Reclamație

Postare recomandată

Publicat

Am făcut o reclamație pe site-ul IPJ din județul meu în legătură cu un incident în trafic și aș vrea să o retrag. Care este procedura ? Ce trebuie sa fac ?

Publicat

Simplu. Mergi acolo unde ai depus plângerea, iei legătura cu polițistul căruia i s-a repartizat spre soluționare și îi spui că vrei să-ți retragi plângerea. Asta dacă, pentru fapta reclamată, retragerea plângerii, înlătură caracterul penal.

Publicat

Vei merge acolo și vei face cum ți-am spus. Dacă plângerea ai depus-o online, pentru retragere, trebuie să mergi personal.

Publicat (modificat)

@iav 

1.Mă duc în secția de Poliție unde am fost invitat prima dată la o altă reclamație ?

2.În ce loc din secție trebuie să mă duc ?

Modificat de Blackfang
Publicat

Daca am facut o reclamatie pe site-ul IPJ cu o masina care a parcat neregulamentar sunt sanse sa nu fie luata in considerare ?

Publicat

In legatura cu ce ai depus reclamatia? Poti sa ne spui in cateva cuvinte?

Publicat

Părerea mea este să mai aștepți. Vei fi citat pentru audiere și atunci vei afla unde și la cine să te prezinți, iar acolo vei spune că-ți retragi plângerea.

Publicat

In situatia asta nu prea mai ai ce sa mai faci. Ai facut reclamatia, se vor lua masurile legale. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.