Jump to content
POLITISTI.ro

Întrebare plângere penala

Postare recomandată

Publicat

Buna seara dragi colegi(viitori colegi) ,vreau sa va adresez o intrebare,după cum urmează

Acum 3 luni,lucram la un băiat(fara carte de munca) și mi-a încredințat mie un telefon pentru a îl repara și a îl vinde,eu l am lăsat la cineva la reparat,dar între timp,persoana respectiva nu a mai răspuns la telefon,iar Intr un final să își schimbe numărul de telefon de tot,eu neavând cutia telefonului și nici factura,nu am avut cum sa ii fac plângere deoarece nu puteam dovedi că e obiectul meu,sau mai ales că l am avut în posesie,acum băiatul la care am lucrat mă sună în disperare și mă amenința să îi dau eu banii pe acel telefon , iar de câteva zile mă amenința cu plângere penala,știind că am fost declarat admis la o școala de poliție,eu nu vreau sa ii dau lui nimic pe acel telefon pentru că eu am lucrat la el și s a folosit de mine in ultimul hal,eu am o înregistrare ambientala in care el spune tot felul de amenințări ,intrebarea mea este:

Daca îmi face plangere penală ( pentru abuz de încredere și furt după spusele lui) îmi poate afecta cu ceva studiile la școală de politie? 

El nu are nici cutie la telefon,nici nimic ,iar telefonul a fost pierdut acum 3 luni 

Mulțumesc frumos.

• Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.