Jump to content
POLITISTI.ro

Refuz de a da cumparatorului actul de vanzare cumparare auto


viorelgeorgescu53

Recommended Posts

Am tot urmarit in ultimele doua zile tot felul de situatii referitoare la inmatriculare si radiere, dar nu am gasit nicaieri ceva asemanator cu situatia mea, de aceea imi permit sa va rapesc cateva minute pt. a obtine , daca este posibil un sfat ...iata situatia concreta :

Am vazut anuntul olx. si Carzz...era vorba despre un Opel Zafira 2008 pret vanzare 3450 euro telefon 07575xxxx Radu , cu care am luat legatura la telefonul de mai sus si am stabilit ca merg la Brasov pt. a o cumpara.
In data de 4 decembrie a.c am cumparat o masina inmatriculata in Ro (Cluj )de la o persoana fizica din Brasov ..L-am intrebat de ce masina are nr. de Cluj , daca el este din Brasov si mi-a raspuns ca inca nu si-a radiat masina de la vechea adresa. .Am incheiat act vanzare cumparare la un birou de copiat acte , actul a fost semnat atat de vanzator cat si de cumparator. Actul a fost intocmit in 6 (sase exemplare ) unul mi-a fost inmanat mie , impreuna cu actele masinii (pt. a avea un document pe drum ) , cele doua chei , talonul pe care s-a mentionat de catre vanzator ca masina a fost vanduta pe numele meu , punand si data de 4 decembrie ,asigurarea RCA (care expira in 05.01.2018 ) , cat si dovada platii "rovignetei " urmand ca in decurs de cateva zile specificand (8 decembrie ) sa imi remita 4 exemplare din contract vizat (si luat in evidenta ) de primaria de domiciliu (respectiv Cluj ) .( perioada solicitata pentru a avea timp sa trimita prin curier actele la primaria Cluj si sa le primeasca inapoi ).Vineri 8 decembrie l-am sunat si l-am intrebat si mi-a spus ca imi va pune plicul cu actele respective prin curierat , apoi , pe data de 12 mi-a spus ca mi le va aduce personal avand drum prin localitatea mea...am impresia (sper sa gresesc ) ca ma duce cu vorba ....dar nu vad ce interes ar avea ..in situatia in care totusi nu primesc acele acte sa pot inmatricula masina pe numele meu , ce posibilitati am sa pot intra in posesia actului de vanzare cumparare vizat de primaria Cluj , sau de inmatriculare a masinii fara actele vizate de primaria din Cluj..? Timpul trece si o sa ma trezesc ca expira cele 30 de zile..mai e si o luna cu multe zile libere.Mentionez ca toate convorbirile telefonice le am inregistrate pe telefon . Sa ma adresez la primaria din Cluj sau sa ma adresez politiei? Abia dupa trecerea acestor zile de framantari am realizat ca anuntul  (dlui RADU ....) de vanzare auto este practic pentru vanzarea unei masini al carui propietar nu este..in cartea de identitate a vehiculului (cat si in RCA )este un alt nume si anume .......Cluj...Evident ca acest vanzator care a dat anuntul si la care m-am prezentat si cu care m-am dus la biroul de copiat acte era cunostinta cu persoana care a intocmit Contractul de vanzare (birou de copiat acte langa politia Brasov )pentru ca aceasta ne-a solicitat cartile de identitate si evident ca putea sa vada ca persoana care vinde este alta decat cea din actele masinii , sau poate acesta avea catul de identitate al adevaratului proprietar , dar tot o complicitate exista ca ar fi sesizat diferenta (probabila ) din actul de identitate... , cat si in Contractul de vanzare cumparare este alt nume Ce ma sfatuiti ?  Multumesc pentru timpul acordat 

 

CE ESTE DE FACUT ? PE 2 IAN.2018 SANT 30 ZILE ....DE LA DOBANDIRE, SI SANT PASIBIL DE PEDEAPSA 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.