Jump to content
POLITISTI.ro

Geaca de iarnă, tip bluzon nou.

Postare recomandată

Publicat

Mi-a sărit în ochi un articol de echipament al colegilor de la "Canin" care au făcut pe comandă o geaca de iarnă de tip bluzon, o să las aici poze. Știe cineva de unde ne putem procura astfel de geci? Această geacă , în opinia mea, bate la toate capitolele matlasata sau scurta sovietică. 

Screenshot_20171209-160508.png

received_1701804549850200.jpeg

• Îmi place 1
Publicat

Salut. Eu am o greaca asemănătoare comandata acum 2 ani la Buzău și am dat 220 lei. Chiar la întrarea în Buzău dinspre Ploiești lângă un peco este un service de mașini și în spatele lui o croitorie.

• Membru
Publicat

Interesant model, nu i cunoaște nimeni pe colegii respectivi?

Publicat

Cele făcute la Buzău sunt peste cele din imagini, la toate capitolele.

Cei de la croitorie nu mai lucrează pentru oricine, pentru ca au multe comenzi.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Colegul Bogdanel, se poate să mai achiziționați emblemele capsulate cu Poliția? 

Citat:

Publicat

Se face si la Buzau, iar calitatea este net superioara celei din imagini.

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Vreau sa stiu si eu cum pot sa-mi fac un bluzon de iarna , pare mult mai ok decat suba aia cu blana in care nu te poti misca pe care o avem in dotare 

Publicat
On 09.11.2020 at 0:16, Orbu a scris:

Vreau sa stiu si eu cum pot sa-mi fac un bluzon de iarna , pare mult mai ok decat suba aia cu blana in care nu te poti misca pe care o avem in dotare 

Sunt și eu interesat de un astfel de bluzon! 

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Aș vrea să știu și eu cum se procedează pentru cumpărarea unui bluzon de iarnă, ce preț are, mărimile disponibile și vreun tabel cu dimensiunile. Mulțumesc anticipat.

• 9 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

As dori și eu un model de genul acesta. Un coleg care m-ar putea ajuta și sa îmi spună de unde as putea sa îl achiziționez, preferabil online ca nu ma prea pot duce pana la Buzău după o geaca

Modificat de MoraruAlex

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.