Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Plangere pentru accesarea conturilor online

cecelus1

Question

Am si eu o intrebare si vreau sa mi se raspuna sincer ....pentru ca situatia ma sperie ..... Am avut o prietena timp de 6 luni .... pe parcurs i.am daruit un laptop .... acum 2 saptamani m.am certat cu ea ... din cauza ei ca dintr-o data se purta ciudat cu mine .....(vorbea obraznic ,ma mintea , si m.a trecut in telefon cu numele -Duda mea  desii tot la o cearta ....mai dinainte mi.a spus cap de duda ....ceea ce am vazut ca ceva e neinregula si deranjant )   dupa aceasta cearta i.am spus ca am doar o rugaminte la ea ... sa imi inapoieze doar  laptopul ..si a acceptat  ...cand amk ajuns acasa avea facebook-ul si alte conturi logate ..(si emailul cu parola salvata) mentionez ca nu i-am facut rau ..din potriva am facut-o constienta de asta ...dar numai ca am realizat ca daca are conectat acel cont care atunci cand iti cumperi telefon te obliga sa il faci ... si pe telefon si pe laptop in acelasi timp ....de pe laptop poti vedea ce cauta pe net ....la ce se uita pe you tube ....etc ....(am facut-o constienta de asta ) si eu ii mai spuneam ca uite eu vad ce faci .....dar fara rautate sau caut sa ii fac rau ... numai ca ea nu stiu de teama incepea sa se framante ... si ea spune ca eu i-am spart conturile ... si ar face reclamatie .....dar repet am primit laptopul inapoi cu conturile ei logate ...si am facut-o constienta de asta ....va rog sa imi raspundeti cat se poate de sincer ca sunt foarte panicat (mai sunt si singur in Londra ) pentru o prostie banala ...Va rog sa imi spuneti ce este de facut sau daca sunt in pericol  Va multumesc    (MENTIONEZ CA PAROLELE  LA LUCRURILE  EI SUNT ACELEASI ::SI ARE ACCES LA ELE ...DAR MA SUPARA CEEA CE CREDE EA  CA ILE-AM SPART EU CEEA CE SUNT SI EU CONTIENT CA DACA AR FI SPARGERE AR FI PROBLEMA MARE

Edited by cecelus1

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Daca asta s-a intamplat pe teritoriul UK (din ceea ce inteleg eu) politia te va contacta daca ea va face plangere.

Cand si daca acest lucru se va intampla, cel mai probabil vei fi invitat la o sectie de politie sa fii audiat.

Recomandarea mea este sa te duci voluntar si sa spui adevarul. Vei avea dreptul la un interpret si la un avocat din oficiu daca nu iti permiti unul.

De acolo colegii din UK te vor tine la curent. Politia are datoria de a investiga o plangere si nu ia partea nimanui. Adevarul va iesi la suprafata, deci daca esti nevinovat, asa cum sustii, nu ai de ce sa te temi.

Daca refuzi sa te duci voluntar pentru a fi audiat, risti sa fii arestat si iti complici gratuit situatia.

Edited by 5166

• 0

Buna ziua, as dori sa va intreb care sunt conditiile sau in ce caz , un organ de cercetare poate accesa informatiile unei persoane fizice pe o platforma de socializare ? Am citit termenii si conditiile ale platformei ( facebook ) si FAQ , dar voiam sa ma asigur. Totodata , daca ma puteti lamuri , desi suna stupid , un organ de cercetare ar avea voie sa faca asta neintemeiat , in interes personal ?

O zi buna.

• 0

Dacă acele informații sunt publice, vizibile tuturor NU este nevoie de nicio autorizare, document pentru a fi accesate acele informații.

Dacă nu sunt publice, există altă cale.

Codul de procedură penală a României, prevede ca metode de supraveghere tehnică și alte metode speciale de supraveghere sau cercetare. Printre aceste metode se află și accesul la un sistem informatic.

Pe baza autorizărilor legale de la procuror și sau instanță după caz, pot fi accesate și conturile de pe platformele de socializare.

• Upvote 1

• 0

Salut , acum 2 luni mi sa furat un cont de gmail unde am foarte multe date personale si un cont de google adsense unde imi intra niste bani de pe youtube si am acolo salvat cardul.

As putea face ceva sa il recuperez ? 

Acea persoana ce mi-a furat contul a schimbat si numarul de telefon.

• 0
  • Moderator

Primul lucru care trebuie să-l faci e să suni la bancă și să blochezi cardul respectiv. După, poți formula o plângere penală la poliție, dar să nu ai mari așteptări, pt că legislația penală prevede o pedeapsă foarte mică pt astfel de fapte.

• 0

Si pot sa rezolv ceva daca nu stiu cine mi-a spart contul de gmail si youtube ?

Adica nu am habar cine a facut-o si nu am dat la nimeni adresa sau parola.

• 0
  • Moderator

În ce sens vrei să “rezolvi”? Sau altfel spus în ce constă “rezolvarea” la care te referi?

• 0

As vrea sa imi recuperez contul de gmail pentru ca cum mi sa furat contul de gmail nu mai pot sa intru pe PayPal,Google adsense,YouTube.

• 0

Pai contul de google e conectat la toate aplicatiile. Pot sa il recuperez daca nu stiu cine a facut asta ? Si ce trebuie sa fac?