Jump to content
POLITISTI.ro

Conditii si criterii specifice privind recrutarea

Postare recomandată

Publicat

Vreau sa ma inscriu la scoala de politie dar nu indeplinesc una din cerintele specificate,cerinta este urmatoarea: -să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani;
In cazul meu in 2014 m-am angajat la o firma,am muncit timp de o luna,dupa care nu m-am mai prezentat la locul de munca din motive personale (de lene... :doh:).La scurt timp m-am angajat din nou in alta parte.Intrebarea mea pentru dumneavoastra este urmatoarea: Indeplinesc cerinta daca ultimul contract de munca nu este incheiat din motive disciplinare?
Va multumesc!

• Marius a modificat titlul în Conditii si criterii specifice privind recrutarea
Publicat

Dacă ești predispus la lene, te sfătuiesc să nu te faci polițist. Ce te faci dacă te tamponează lenea taman când trebuie să încătușezi un recalcitrant?

• Apreciez 1
Publicat

La noi ai nevoie doar de actul de identitate. Cel putin asa a fost in ultima perioada. Ce spot de promovare, suntem in Romania, unde un fost bodyguard a ajuns ministru si general cu 4 stele, unde o secretara de scoala generala rurala a ajuns prefect si apoi ministru si exemplele pot continua. Cand educatia este la pamant, nonvalorile ajung sa ne conduca.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.