Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Va rog sa ma informati daca se poate inmatricula o motocicleta de 125 cc pe numele unui minor de 17 ani, care are permis de categorie A1.

Dorim sa fie cu numere alb-negru, nu galben-negru (adica pe Primarie).

Cu multumiri, Fry

• Membru
Publicat

Nici nu poti obtine numere de inregistrare, galbene cum le zici tu, pentru o motocicleta de 125 cmc. Adreseaza aceasta intrebare catre DRPCIV de la tine din oras.

• Marius a modificat titlul în Inmatriculare motocicleta pe minor
Publicat

Bună ziua. Numerele negru cu fundal galben se obțin de la primărie, operațiunea purtând denumirea de înregistrare și se efectuează în cazul unui motociclu a cărui motor nu depășește 49 cc. În cazul dvs., o să puteți înmatricula motociclul, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) în a cărui rază teritorială aveți domiciliu, doar cu condiția de a da o declarație (la notar sau în fața polițistului, la ghișeu), prin care sunteți de acord ca respectul autovehicul să fie înmatriculat pe numele copilului dvs. în vârstă de 17 ani. ATENȚIE! ACEASTĂ DECLARAȚIE SE DĂ DIN PARTEA AMBILOR PĂRINȚI!!!

Ca un sfat: cred că are timp copilul dvs. toată viață să aibă autovehicule înmatriculate pe numele dumnealui. 

PS Când aducem în discuție motoare, un singur lucru am de spus: a nu se circula pe drumurile patriei!

Cu stimă, 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.