Jump to content
POLITISTI.ro

Catalin

Ştampilă numărătoare | înseriator automat

Postare recomandată

Catalin

Avem pe-aici colegi care folosesc ştampilă înseriator automat?

Am văzut într-un dosar declinat că era numerotat cu o ştampilă. Nu mai reţin dacă era numerotat de ai noştri sau de către parchet, dar am căutat pe net şi am văzut că există ştampile numărătoare automate (bine, la majoritatea magazinelor de profil sunt denumite înseriator automat). Problema este preţul acestora. Sunt destul de scumpe. În medie preţul pleacă de la 200 lei şi poate ajunge până aproape de 1800 - 2000 lei.

Din câte am văzut sunt câteva firme ce produc astfel de ştampile. Cel mai răspândit brand este Reiner, despre care unele magazine zic că ar produce ştampilele în Germania, dar şi preţul e pe măsură. Mai găseşti în schimb şi alte înseriatoare automate, la preţuri ceva mai mici, ba chiar există şi chinezeşti sau produse în Taiwan, numai că nu găseşti suficiente recenzii ca să-ţi dai seama dacă merită banii, cât sunt de fiabile, etc.

De aceea repet, este cineva care foloseşte aşa ceva la numerotarea dosarelor, agendelor, etc? Să ne spună dacă merită, cât de fiabilă sau utilă este o astfel de ştampilă, etc.

  • Apreciez 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Această publicitate este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Catalin

Pe mine mă interesa dacă avem colegi care folosesc aşa ceva. Ce marcă şi cât de fiabil este. Pentru că am găsit şi nişte comentarii în care spuneau oamenii că după câteva zile de utilizare, au început să se piardă din piesele componente, s-au defactat, etc.

Modelul ăla din link este unul chinezesc. Iar dacă dai 83 de lei şi se strică după o săptămână ... nu mai e deloc un preţ bun. Mai bine prefer să dau mai mult dar să-l pot folosi o perioadă mai îndelungată.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
danpin

Ma tem ca la noi nu prea gasesti decat chinezesti...

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

×

Informaţii importante

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii în Politica de confidenţialitate.