Jump to content
POLITISTI.ro

Ştampilă numărătoare | înseriator automat


Catalin

Recommended Posts

  • Moderator

Avem pe-aici colegi care folosesc ştampilă înseriator automat?

Am văzut într-un dosar declinat că era numerotat cu o ştampilă. Nu mai reţin dacă era numerotat de ai noştri sau de către parchet, dar am căutat pe net şi am văzut că există ştampile numărătoare automate (bine, la majoritatea magazinelor de profil sunt denumite înseriator automat). Problema este preţul acestora. Sunt destul de scumpe. În medie preţul pleacă de la 200 lei şi poate ajunge până aproape de 1800 - 2000 lei.

Din câte am văzut sunt câteva firme ce produc astfel de ştampile. Cel mai răspândit brand este Reiner, despre care unele magazine zic că ar produce ştampilele în Germania, dar şi preţul e pe măsură. Mai găseşti în schimb şi alte înseriatoare automate, la preţuri ceva mai mici, ba chiar există şi chinezeşti sau produse în Taiwan, numai că nu găseşti suficiente recenzii ca să-ţi dai seama dacă merită banii, cât sunt de fiabile, etc.

De aceea repet, este cineva care foloseşte aşa ceva la numerotarea dosarelor, agendelor, etc? Să ne spună dacă merită, cât de fiabilă sau utilă este o astfel de ştampilă, etc.

  • Upvote 2
Link to comment
  • Moderator

Pe mine mă interesa dacă avem colegi care folosesc aşa ceva. Ce marcă şi cât de fiabil este. Pentru că am găsit şi nişte comentarii în care spuneau oamenii că după câteva zile de utilizare, au început să se piardă din piesele componente, s-au defactat, etc.

Modelul ăla din link este unul chinezesc. Iar dacă dai 83 de lei şi se strică după o săptămână ... nu mai e deloc un preţ bun. Mai bine prefer să dau mai mult dar să-l pot folosi o perioadă mai îndelungată.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.