Jump to content
POLITISTI.ro

Depistarea unui numar necunoscut

Postare recomandată

Publicat

Am si eu o intrebare, este cumva o lege ce prevede hartuirea prin telefon cu metoda de apelare "fantoma" (gen cu numar privat)? Intreb deoarece o persoana are probleme de genul si m-a contactat de 2 ori in aceasta seara si doresc sa mai stiu si cum pot da de numarul sau, nu vreau sa-mi fac legea singur, dar doresc sa-l anunt ca faptele sale nu au nici un farmec. Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra.

Publicat

Buna. Iti poti activa casuta vocala, inchizi telefonul, casuta vocala il prinde, ii vezi numarul, apoi dai cautare la numar pe net ( inclusiv facebook-poate ii apare profilul). Sau activezi anti-hartuirea pentru numere necunoscute, iar aceste apeluri de la necunoscuti sunt blocate automat. Mai sunt si aplicatii de pe net. :)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.