Jump to content
POLITISTI.ro

Amenda pentru stanjenirea traficului

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Astazi am primit o amenda de circulatie pentru ca "dupa ce am patruns in intersectia de la Unirii am provocat stanjenirea desfasurarii traficului in intersectie". Amenda este de 1305 (9x145) lei si 6 puncte de penalizare. Am intrat in intersectie pe verde desigur, insa fiind foarte aglomerat masinile mergeau foarte incet si pentru 1 secunda eu si alte masini eram inca in intersectie in timp ce s-a facut verde pentru ceilalti conducatori auto.

In afara de faptul ca situatia pentru care am fost amendata este una absurda, deoarece domnii de la politie nu dirijau traficul din intersectie ci asteptau la iesirea din ea pentru a opri masinile cum a fost cazul meu, va rog sa-mi spuneti daca fapta a fost incadrata corespunzator. M-am uitat si eu pe codul rutier si am citit ca o astfel de fapta se incadreaza in clasa 3 de sanctiuni. Mai precis art 101 aliniatul 7. "nerespectarea obligatiei de a permite parasirea intersectiei conducatorului vehiculului ramas in interiorul acesteia". In PV domnul politist mi-a trecut art 102/ 2 si 108/ 1 din OUG 195. M-am uitat si in legea respectiva si aliniatul 2 din articolul 102 scrie ca e "abrogat".

Multumesc in avans pentru raspuns.

• Marius a modificat titlul în Amenda pentru stanjenirea traficului
Publicat

Nu comentam activitatea colegilor noștri. Ai dreptul la contestație si poți consulta un avocat pentru acest lucru.

Aglomeratia in intersecții se creeaza din cauza unora ca tine, care pătrund in intersecție deși știu ca nu o pot traversa in timp util, fara sa ii blocheze pe ceilalți. Te deranjează ca polițiștii nu dirijau traficul rutier, ci doar îl supravegheau? Ei sunt in măsura sa evalueze situația si sa intervină dacă se impune. Data viitoare sa fii mai atenta sau sa circuli cu mijloacele de transport in comun.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.