Jump to content
POLITISTI.ro

Nelamurire penitenciar

Postare recomandată

Publicat

Buna seara . Am o nelamurire , as vrea sa particip la un concurs la penitenciar (sursa externa) , si as dori , daca puteti , sa imi raspundeti la o intrebare , si anume : Daca am parinti , sau unchi cu amenzi penale , condamari penale , pot intampina probleme in a candida la acest concurs ? ( aceste fapte au fost savarsite cu mult timp in urma , peste 15 ani ) . Ma scuzati daca nu pot obtine aceste informatii aici , doar incercam sa gasesc un raspuns cat mai rapid . Multumesc aniticipat!

• Moderator
Publicat

Dupa cum vezi, forumul se adreseaza politistilor. Intreaba la Penitenciare daca in cazul tau sunt intrunite conditiile de participare la recutare din sursa externa.

• 3 ani mai târziu...
Publicat

Salut tuturor, în primul rând, aș dori să-mi cer scuze pentru posibila întrebare banală😅

Am o nelămurire în legătură cu alegerea facultății. Eu vreau să lucrez în penitenciar, asta îmi doresc de foarte mult timp, însă sunt în dubii, nu știu exact ce facultate ar trebui să urmez (din cadrul Academiei) pentru a deveni ofiter de penitenciar. Aș aprecia enorm dacă ar putea cineva să mă lumineze, să-mi spună ce demersuri ar fi în plus(dacă sunt). Nici nu știu unde să mă duc să mă interesez la mine în oraș(nu locuiesc în București) iar pe site-ul oficial nu am găsit date referitoare la lucrul acesta, am reușit să mă bulversez mai mult. Mulțumesc în avans!

• Membru
Publicat

Exista o clasa sau doua de penitenciare in cadrul Facultatii de Politie - Academia de Politie. Locuri pt ANP mai gasesti si la alte academii. 
Oferta educationala o gasesti pe site-ul ANP. Inscrierile se fac la penitenciar, nu la Politie. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.