Jump to content
POLITISTI.ro

Pierdut Laptop

Postare recomandată

Publicat

Salutare baieti,

Hai ca vin si eu cu una tare de tot, nu sunt mandru de patanie dar totusi vreau sa aflu ce se mai poate face in acest caz.

Am calatorit cu trenul la cuseta iar dimineata cand am ajuns la destinatie, capat de linie, am iesit ultimul din compartiment, uitandu-mi laptopul pe bancheta de sus, deci nu era la vedere. Dupa vreo 3 ore m-am intors in gara si am mers la vagoanele de tren alaturi de politistul de servici sa cautam laptopul. Doamnele care faceau curat trecusera deja pe acolo si deja ajunsesera la alt vagon. Bine-nteles, nici urma de laptop. 

Ce e de facut in acest caz? Pot declara undeva obiectul pierdut? Nu de alta, dar ma astept sa-l gasesc pe OLX, ce fac in cazul in care nu e declarat pierdut? Am toate actele la el, inclusiv serial number-ul. 

Mersi mult si astept raspuns. 

• Moderator
Publicat
în urmă cu 5 ore, RaduP a scris:

Hai ca vin si eu cu una tare de tot,

Hai ca vin si eu cu una si mai tare: du si alimentatorul in acelasi vagon, ca tot nu mai ai nevoie de el :)

Ti-a spus cumva politistul ca nu prea e treaba lui sa iti pazeasca obiectele uitate de tine in tren?

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Dacă îți imaginezi că e treaba poliției să recupereze bunurile pierdute, te înșeli amarnic. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.