Jump to content
POLITISTI.ro

Vanzare scuter fara acte

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

In situatia in care as dori sa vand un scuter fara acte, adus din afara, pot avea probleme in situatia in care cumparatorul e prins, pe drumul public, de catre politie?

Multumesc!

Publicat

Spune, plange cineva dupa acest scuter? Cum ai ajuns sa detii un scuter fara acte? L-ai primit cadou de la Mosu'?

Pentru a circula pe drumurile publice, un scuter trebuie sa fie inmatriculat sau inregistrat, in functie de capacitatea cilindrica si puterea motorului.

• 6 ani mai târziu...
Publicat

Buna seara ,

As dori sa stiu cum pot inscrie un scuter electric  limitat la 25 km/h , fara carte tehnica. Detin doar factura acestuia. Cei de la care am achizitionat scuterul mi-au comunicat faptul ca nu erau emise carti tehnice in urma cu trei ani deoarece in perioada respectiva acest tip de scuter nu necesita inmatriculare, conform legii. Imi puteti spune cum as putea proceda in aceasta situatie si daca cei de la RAR ma pot ajuta cumva? Multumesc!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.