Jump to content
POLITISTI.ro

Conducere dupa expirarea perioadei de suspendare


Andrei12345678
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Buna ziua,

 

Cu siguranta acest topic a mai fost discutat insa chiar nu il gasesc. Pe data de 23 (sambata) imi expira perioada de suspendare, incepand cu data de 24 pot conduce? In principiu vreau sa ma duc sa imi ridic luni (25) permisul de la Bacau (momentan locuiesc in Bucuresti). 

 

Multumesc!

Link to comment
  • Moderator
  • Solution

Ai dreptul să conduci după ce expiră perioada de suspendare, dar poţi fi sancţionat cu amendă pentru lipsa documentului.

 

Link to comment

Multumesc frumos pentru raspuns. Am mai citit pe diferite forumuri si erau informatii de genul ca daca te opreste iti poate face dosar penal si ca permisul abia dupa ce este ridicat se ridica si suspendarea ..

 

O zi buna!

Link to comment
  • 4 years later...

Buna ziua, mi a fost suspendat permisul pe o perioada de 60 de zile, fara drept de redobandire, motivul fiind un accident. Eram obligat sa sustin examenul pentru verificarea cunostintelor, am dat acel test si am fost admis, intrebarea mea este: Daca am fost admis la acel exament, am platit amenda si azi este ultima zi de suspendare, pot conduce de maine daca nu ma prezint la Serviciul rutier? Stiu ca risc amenda pentru lipsa documentelor, dar in afara de amenda pot primii si alte sanctiuni?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.