Jump to content
POLITISTI.ro

Permisul de şedere în România

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,  sunt posesor de permis de sedere temporara de lunga durata cu acest permis am dreptul sa inregistrez o masina pe numele meu?

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Salutare! 

M-ati putea ajuta, va rog, cu un raspuns: unui cetatean strain care are viza de munca in Romania si care a primit de curand permisul de sedere, ii este retinut cel din urma document, in original, de catre angajator. Are angajatorul dreptul sa faca asta? Cum si-ar putea recupera angajatul documentul? 

Multumesc :)

• Marius a modificat titlul în Permisul de şedere în România
  • Moderator
Publicat

Reţinerea documentului de trecere a frontierei de stat al unui străin sau a permisului de şedere de către persoane neautorizate, este considerată contravenţie de prev. art. 134 din OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România şi se sancţionează cu amendă de la 2.000 lei la 3.000 lei.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.